Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στηρίζει Henderson o Klopp

Στηρίζει Henderson o Klopp

Eπιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

O Jordan Henderson έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής τις τελευταίες μέρες καθώς η αλήθεια είναι πως η εμφάνιση του στο ρόλο του αμυντικού χαφ στο Turf Moor ήταν περισσότερο προβληματική παρά θετική. Ωστόσο αυτό δεν απέτρεψε τον Jurgen Klopp να στηρίξει δημόσια τον αρχηγό του, έπειτα και από μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά λόγω τραυματισμών.

¨Δεν έχω καμία αμφιβολία για εκείνον. Τον βλέπω κάθε μέρα να προπονείται οπότε αν είχα αμφιβολία δεν θα ήταν εδώ. Είναι αρκετά εύκολο. Μου αρέσει ο παίκτης και είναι σημαντικός για την μάδα 100%. Δεν χωρά αμφιβολία επ΄΄αυτού. Τι περιμένω από τον Jordan? Βελτίωση. Είναι ένας παίκτης με υπέροχα χαρακτηριστικά και γενικότερα συναρπαστική στάση. Πάντα θέλει και δουλεύει σκληρά. Έχει πάρα πολλά παιχνίδια αν και είναι ακόμη νέος. Είναι θέμα λήψης αποφάσεων. Πολλές φορές πρέπει να κάνεις αυτό που πρέπει και όχι αυτό που θέλεις. Ένας παίκτης της Liverpool με λίγες επιτυχίες αυτά τα χρόνια είναι εύκολο να αμφισβητηθεί. Πρέπει συνέχεια να αποδεικνύει πως δεν είναι ο λόγος που δεν κάνουμε το επόμενο βήμα. Δεν είναι αυτός ο λόγος. Υπάρχουν άλλοι λόγοι που δεν φέρνουν επιτυχίες όμως οι παίκτες προσπαθούν να αποδείξουν αυτό. Μείνε ψύχραιμος, παίξε ποδόσφαιρο. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Όχι μόνο για τον Jordan αλλά και για όλους.¨  δήλωσε ο Klopp.

Εμείς θα προσθέσουμε με τη σειρά μας, πως ο Henderson μπορεί αν μην είναι ο πλέον ολοκληρωμένος χαφ στον πλανήτη αλλά αφενός είναι αρχηγός της ομάδας και ήδη 6 χρόνια σε αυτή οπότε απαιτείται σεβασμός από όλους μας χωρίς να μην είναι θεμιτή η κριτική ασφαλώς αφετέρου μπορεί να προσφέρει πολλά αν χρησιμοποιηθεί όμως περισσότερο σαν box to box μέσος σε ένα 4-3-3 παρά στη θέση του αμυντικού μέσου.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com