Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Pulisic για τα πλάγια!!

Pulisic για τα πλάγια!!

Eπιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Την επιθυμία του να επανενωθεί με τον Christian Pulisic, τον οποίο εκείνος έφερε στην  Borussia Dortmund φαίνεται πως έχει εκφράσει ο Jurgen Klopp!

Ο Pulisic αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αν όχι το κορυφαίο της ηλικίας του και χρήστηκε ο νεότερος ξένος που σκόραρε στην Bundesliga τον περασμένο Απρίλιο όταν σκόραρε κόντρα στο Αμβούργο. Υπέγραψε τον Ιανουάριο του 2015 για την Borussia και μόλις μετά από λίγες προπονήσεις ο Jurgen Klopp τον είχε προβιβάσει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Ο παίκτης έχει ήδη 6 συμμετοχές και ένα γκολ με την εθνική ομάδα ανδρών των Η.Π.Α.

Η Borussia είναι σίγουρο πως θα αντισταθεί στις προσπάθειες της Liverpool για την απόκτηση του παίκτη και θα χρειαστούν οι μεγαλύτερες δυνάμεις πειθούς από μεριάς ¨Κόκκινων¨ ώστε να πείσουν τους Γερμανούς να πουλήσουν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα τους. Εξάλλου, απομένει λιγότερο από μία βδομάδα και η ομάδα του Merseyside θα πρέπει να βιαστεί αν θέλει να ολοκληρώσει το deal και προτίθεται να τεστάρει την γερμανική αντίσταση ξεκινώντας με πρόταση 11.000.000 λιρών για τον ταλαντούχο εξτρέμ. Για τον παίκτη φέρεται να ενδιαφέρεται και η Stoke City, γεγονός που φαίνεται πυροδότησε την άμεση αντίδραση του Jurgen Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com