Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Tottenham-Liverpool (preview)

Tottenham-Liverpool (preview)

Eπιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Tottenham και Liverpool κοντράρονται στο ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής της Premier League το μεσημέρι του Σαββάτου (14.30) σε δεύτερη σερί εντός έδρας αναμέτρηση για τους γηπεδούχους και Τρίτη σερί εκτός έδρας αναμέτρηση για τους φιλοξενούμενους.
Αγωνιστικά νέα : Tottenham : Εκτός δράσης μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη θα μείνει ο βασικός τερματοφύλακας Hugo Lloris ενώ εκτίει την 5η από τις 6 αγωνιστικές της τιμωρίας του ο σημαντικός μέσος Moussa Dembele. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο αναπληρωματικός αμυντικός Wimmer. Δεν υπάρχουν άλλα σημαντικά προβλήματα.
Liverpool: Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή των Can, Origi, Coutinho που όλοι κουβαλούν προβλήματα από τα μέσα της βδομάδας. Περισσότερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή φαίνεται να έχει ο Βέλγος ώστε να βρεθεί στην αποστολή αλλά και αυτή η εκτίμηση κρίνεται επισφαλής. Ο Mane επέστρεψε την Τρίτη κόντρα στην Burton και αναμένεται να συνεχίσει στην ενδεκάδα. Επέστρεψαν στις προπονήσεις Lucas, Sakho και ενδέχεται να βρίσκονται στην αποστολή. Τα υπόλοιπα προβλήματα είναι μακροχρόνια..
Match facts : – Στα τελευταία 7 ματς μεταξύ των δύο ομάδων η Liverpool κέρδισε τα 5 και 2 παιχνίδια ήρθαν ισόπαλα ενώ οι Λονδρέζοι δέχτηκαν 19 γκολ.
-Και τα δύο ματς την περυσινά παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων ήρθαν ισόπαλα
-Είναι το ζευγάρι που έχουν σημειωθεί τα περισσότερα αυτογκόλ στην ιστορία του πρωταθλήματος, 9 στον αριθμό.
-Αν σκοράρει ο Kane θα φθάσει τα 50 γκολ στην Premier League ωστόσο δεν έχει σκοράρει ποτέ μήνα Αύγουστο
-Η Liverpool στα τελευταία 13 ματς κράτησε μόλις 2 φορές καθαρή εστία.
-Η Liverpool έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα μέσα στο 2016, 45 στον αριθμό.
-Ο Sadio Mane σκόραρε 9 γκολ στους τελευταίους 9 αγώνες του στο πρωτάθλημα.
Διαιτητής : Bob Madley

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com