Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μια συγκινητική ιστορία για Sakho!

Μια συγκινητική ιστορία για Sakho!

Eπιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

To ανθρώπινο και κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για μία ακόμη φορά ο Mamadou Sakho! Ο Γάλλος αμυντικός της Liverpool βοήθησε έναν άνθρωπο εξαρτημένο από το αλκοόλ να καταπολεμήσει ακόμη περισσότερο τον εθισμό του.

Ο John Charles, 33 ετών από το  Halewood, ασχολείται πλέον εμ την τέχνη ώστε να καταπολεμήσει τη… μανία του για το αλκοόλ. Έτσι, έφτιαξε ένα πορτραίτο του αμυντικού της Liverpool, το οποίο ξετρέλανε τον παίκτη και αποφάσισε να καλέσει σπίτι του τον ερασιτέχνη καλλιτέχνη. Ο Charles μίλησε για την αξέχαστη ευκαιρία που προσέφερε ο Sakho σε εκείνον και την κόρη του. ¨¨ Είδα ότι είχε κάνει αναδημοσίευση στο twitter το έργο μου και ένας φίλος μου τον ήξερε  και ήλθαν σε επαφή και του είπε πως με περιμένει σπίτι μου. Δεν μπορούσαν να το πιστέψω αλλά ήταν εξαιρετικό παιδί. Ήταν τεράστια ευκαιρία για μένα, με βοήθησε και προέβαλλε την καριέρα μου σε ένα άλλο επίπεδο. Έδωσε στην κόρη μου μία εμπειρία που δεν θα ξεχάσει για όλη της τη ζωή. Δεν μπορώ να ευχαριστήσω τον Mamadou για την υποστήριξή του.¨

Ο Charles, εδώ και 5 χρόνια ασχολείται με την τέχνη καταπολεμώντας το πάθος του και πλέον τα έχει καταφέρει περίφημα. Τέτοιες στιγμές όμως είναι σίγουρα εκείνες που επιβραβεύουν τέτοιους αγώνες και αποτελούν εμπειρίες ζωής.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com