Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane-τοιμοι για μεγάλα πράγματα!

Mane-τοιμοι για μεγάλα πράγματα!

Επιμέλεια: Σταύρος Μπέκας

Εντυπωσιακό 0-5 για την ομάδα μας σε ένα ανοιχτό match που βόλεψε απόλυτα τον τρόπο παιχνιδιού της Liverpool.
Ο Klopp παρεταξε την ομάδα με 4-1-4-1. Ο Emre ήταν ο αμυντικός χαφ και όπως ακριβώς είχαμε προβλέψει, το κέντρο έδεσε και απελευθερώθηκαν οι παίκτες επιθετικά. Σε αυτό βεβαίως συνέβαλαν και άλλα δύο στοιχεία. Πρώτον ο πρώην παίκτης της ομάδας μας, Nigel Clough, παρεταξε την ομάδα του full επιθετικά, χωρίς σκοπιμοτητες..και δεύτερον η παρουσία του MVP Sadio Mane άλλαξε τα πάντα! Η ταχύτητα του, οι απροβλεπτες ενέργειες και η ικανότητα του να βγαίνει από τα πλάγια και να ανοίγει τις αντιπαλες άμυνες, μεταμόρφωσαν τη βαρετή Liverpool του Σαββάτου σε μία ομάδα που παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Άλλωστε το γεγονός ότι ο Σενεγαλεζος είχε συμμετοχή στα 4 από τα 5 goals της ομάδας τα λέει όλα!

Ας δούμε όμως λίγο τι έγινε χρονικά στον αγώνα. Η Liverpool ξεκίνησε δυνατά χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες στο 6′ και στο 10′ με τους Origi και Firmino αντίστοιχα. Στο 14′ ο Milner πλαγιοκόπησε και σέντραρε από τα αριστερά, ο Mane απέφυγε υπέροχα τον αντίπαλο του και έβγαλε τον Origi φάτσα με το τέρμα. Αυτός με υπέροχο τακουνάκι έγραψε το 0-1. 5 λεπτά αργότερα ο Hendo σέντραρε αλλά ο Lallana δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 21′ όμως ο εξαιρετικός σήμερα Nathaniel Clyne σέντραρε και ο Firmino με κεφαλιά έγραψε το 0-2. Από εκείνη την ώρα και μέχρι το 3ο goal που ήρθε στο 61′, τίποτα το ιδιαίτερο δεν συνέβη. Εκτέλεση corner, κεφαλιά του Emre Can και αυτογκόλ από τον Naylor για το 0-3. Μετά ανέλαβε ο Sturridge που προηγουμένως είχε μπει αλλαγή στη θέση του Firmino. Στο 77′ μετά από ένα-δυο των Mane-Milner και σέντρα του τελευταίου, ο Dani απλώς έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ 5 λεπτά αργότερα από άλλη μια ωραία ενέργεια του Mane και assist στο ύψος του penalty, ο Άγγλος διεθνής έγραψε το τελικό 0-5.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν προσφέρεται για να βγάλουμε συμπεράσματα όσον αφορά τη δυναμικότητα της Liverpool, αλλά προσφέρεται σαφέστατα για να κατανοήσουμε αυτά που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα.. Ας ελπίσουμε δύο πράγματα. Πρώτον αυτή η εμφάνιση να μην είναι άλλο ένα πυροτέχνημα και δεύτερον ο τραυματισμός του Emre να μην αποδειχτεί σοβαρός.

YNWA

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com