Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Όχι Moyes για δανεισμό Sakho?

Όχι Moyes για δανεισμό Sakho?

Eπιμέλεια: Καλλιγιάννης Μιχάλης

 

Σύμφωνα με την όχι και τόσο αξιόπιστη Daily Mail, ο προπονητής της Sunderland, David Moyes φαίνεται να ακύρωσε τη προοπτική δανεισμού του Mamadou Sakho ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι “φευγάτος” από τη Liverpool.

Ωστόσο o Σκοτσέζος τεχνικός δεν εγκαταλείπει τη προσπάθεια για ενίσχυση της άμυνας του με το χρόνο όμως να πιέζει καθώς η μεταγραφική περίοδος τελειώνει στις 31 Αυγούστου.

Ο Γάλλος αμυντικός απουσιάζει από την ενεργό δράση από τον περασμένο Απρίλιο λόγω τιμωρίας από την Uefa για χρήση αναβολικών (αθωώθηκε στη συνέχεια), αλλά και ενός τραυματισμού στη προετοιμασία. Για αυτό το λόγο ο Jurgen Klopp (σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα) θέλει να τον στείλει δανεικό ώστε να επανέλθει στα περσινά επίπεδα.

Oι “μαυρόγατες” έχουν ξεμείνει από αμυντικές επιλογές, μετά και τη πώληση του Kaboul στη Watford, του τραυματισμού του John O’Shea και τη θέληση του Lamine Kone να μεταγραφεί στην Everton. Ωστόσο έχουν υπογράψει ήδη τον Papy Djilobodji από την Chelsea.

Aντίθετα η θέση του Sakho στη Liverpool δυσκολεύει μετά και τις μεταγραφές των Klavan και Matip αλλά και τη συμπεριφορά του στη προετοιμασία, αποτέλεσμα της οποίας ήταν να επιστρέψει νωρίτερα από τους υπόλοιπους στην Αγγλία, μετά από εντολή του Jurgen Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com