Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θολό το μέλλον του Sakho?!

Θολό το μέλλον του Sakho?!

Επιμέλεια: Μπουγάς Ιωάννης

Ερωτήματα έχουν επισκιάσει το μέλλλον του Mamadou Sakho, καθως σήμερα ταξίδεύει πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Merseyside, σύμφωνα με την Liverpool Echo.

O αμυντικός των ‘Reds» έχει να πάιξει απο τις 20 Απριλίου, χάνωντας την ευκαιρία να αγωνιστεί τόσο στο τελικό του Europa Leaque απέναντι στην Sevilla όσο και στο Euro 2016 με την εθνική Γαλλίας,  λόγω του αποκλεισμού του απο κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα απο την Παγκόσμια αντι-doping ομοσπονδία για κατανάλωση λιποδιαλύτη. H εφεση που είχε ασκήσει ο Sakho για την κατηγορία  ηταν επιτυχημένη και στις αρχές του μηνός κρίθηκε αθώος για το »παράπτωμα » που είχε υποπέσει.  Το πλήγμα όμως στην καρδιά της άμυνας συνεχίστηκε με τον Sakho να τραυματίζεται στην  φτέρνα στις αρχές  Ιουλίου. Με το προαναφερθέν τραυματισμό του, ο Γάλλον διεθνής δεν θα μπορούσε να παίξει στους πρώτους αγώνες της season. Ωστόσο ο προπονητής μας έκρινε ορθό να συμπεριλάβει τον Sakho, έστω και τραυματία, στην περιοδεία της Αμερικής για τα φιλικά παιχνίδια.

Κατι φαίνεται όμως να άλλαξε, πείθοντας άρδην τον Jurgen Klopp να τον στείλει απο νωρίς  στο Liverpool. Ο πιθανός λόγος, η συμπεριφορά και η αρνητική επίδραση  του  στην ομάδα. Φημολογείται  μάλιστα, ότι σε μια καθιερωμένη συνέντευξη του Klopp, ο Sakho τον διέκοψε λέγοντας του »Πόσο καιρό πιστεύεις μπορείς να μεινεις εδω (στην Αμερική); Και ο Klopp συνέχισε »στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να το σκεφτώ. Εσυ πρεπει να το σκέφτεσαι αυτό, γιατι μόνο ενας απο εμας ήρθε χθες βράδυ απο το Liverpool. Δεν ημουν εγω . Εσυ ήσουν».

Αν ο Sakho ηταν ο τελευταίος παίκτης που ταξίδεψε στην Αμερική για να τα φιλικά προετοιμασίας , τωρα είναι ο πρώτος που αποχωρεί απο την Αμερική. Μια αποχώρηση που ενδεχομένως να γίνει μόνιμη απο το roster της ομάδας μας , αν η συμπεριφορά και οι ‘αψιμαχίες’  ανάμεσα στον προπονητή μας και τον Sakho, δεν αλλάξουν.

Πάντως  ο σύλλογος της ομάδας μας σε ανακοίνωση του, επιβεβαιώνει την επιστροφή του Mamadou Sakho στο Melwood (προπονητικό κέντρο στο Merseyside), χωρίς να σχολιάζει τον λόγο της ξαφνικής επιστροφής του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Με τον Sakho , να συνεχίζει την εντατική του αποθεραπεία στο Melwood, καθως η ομάδα μας δίνει τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας στην Αμερική  απέναντι στην Chelsea, Milan και Roma.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com