Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > De Sciglio για αριστερά?

De Sciglio για αριστερά?

Επιμέλεια: Βαγγέλης Χατζημανώλης

Για την ενίσχυση της αριστερής πτέρυγας της αμυντικής γραμμής κινείται η Liverpool FC. O Alberto Moreno στο τέλος της σεζόν έδειξε ανησυχητικά σημάδια  με αποτέλεσμα ο Jurgen Klopp να θέλει ένα δυνατό Back up του με το όνομα του Mattia De Sciglio να παίζει δυνατά στα Ιταλικά δημοσιογραφικά γραφεία…..

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ιταλία, ο 23χρονος μπακ χαφ της Milan AC είναι στην σχετική λίστα της ομάδας μας για την ενίσχυση της. Ο Mattia De Sciglio πραγματοποιεί εξαιρετικό τουρνουά στα γήπεδα της Γαλλίας με αποτέλεσμα η τιμή του να έχει ανοδικές τάσεις στο ευρωπαικό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

«Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το Euro και η Εθνική μας», δήλωσε σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Οrgnoni και συνέχισε «Εχουμε ενδιαφέρον από την Napoli… Είναι ιστορικός σύλλογος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμφωνήσουμε κιόλας. Όλα μετά την ολοκλήρωση του Euro…”

Στο Milanelo μάλιστα σκέφτονται πολύ σοβαρά την επέκταση του συμβολαίου, που λήγει το 2018, για να αυξηθεί και η ρήτρα μιας και πολλοί σύλλογοι…περιμένουν στην γωνία για τον βασικό μπακ των Azzuri.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com