Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προβληματισμένος ο Allen – Παραμονεύει η Sevilla (?)

Προβληματισμένος ο Allen – Παραμονεύει η Sevilla (?)

Επιμέλεια: Νίκος Γεωργόπουλος

Eκ νέου αμφίβολο χαρακτηρίζεται το μέλλον του Joe Allen στη Liverpool μετά τις δηλώσεις του Ουαλού μέσου στην βρετανική Guardian.

O Allen παρουσίασε βελτιωμένο πρόσωπο επί των ημερών του Jurgen Klopp ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό ώστε να του εγγυηθεί θέση στη βασική ενδεκάδα.  ¨Είναι πάντα καλό να παίζεις. Αρκετοί μιλούν για τη βελτίωση του παιχνιδιού μου τους τελευταίους μήνες ωστόσο πρέπει να λαμβάνουμε υπ΄όψιν πως πριν δεν έπαιζα. Είμαι όμως 26 χρονών και όχι 36 οπότε ακόμη εξελίσσομαι και αναπτύσσομαι. Θα ήταν λυπηρό για μένα να τελείωσει η επόμενη χρονιά και να σκέφτομαι πως δεν εξελίχθηκα αυτή τη χρονιά. Το μέλλον μου εξαρτάται από την προετοιμασία και τους παίκτες,τους οποίους ο προπονητής θα αποφασίσει να φέρει στην ομάδα.¨ δήλωσε μεταξύ αλλων ο διεθνής Ουαλός.

Ακόμη ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδωσε στις δηλώσεις του παίκτη το φημολογούμενο ενδιαφέρον της κατόχου του   Europa League Sevilla.Οι Ανδαλουσιάνοι θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους με τον Eden Banega (o οποίος θα συνεχίσει στην Inter) και σίγουρα θα αναζητήσουν την ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής. Ο Allen έχει ακόμη 1 χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του Merseyside ωστόσο ενδιαφέρον για την απόκτηση του φαίνεται πως υπάρχει και μάλιστα έντονο και από την πρώην ομάδα του Swansea. Ο παίκτης κοστολογείται κοντά στα 10.00.000 λίρες.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com