Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κάτι…ψήνεται με Balotelli

Κάτι…ψήνεται με Balotelli

Επιμέλεια: Νίκος Γεωργόπουλος

Eξελίξεις όσον αφορά το μέλλον του Mario Balotelli φαίνεται πως διαδραματίζονται παρασκηνιακά από το μάνατζερ του Ιταλού Mino Raiola.

Πιο συγκεκριμένα,ο γνωστός και ισχυρός στο χώρο μάνατζερ του Balotelli φαίνεται πως ψάχνει τη φόρμουλα ώστε να στείλει τον πελάτη του στη Ρώμη και ειδικότερα στη Lazio. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η ιταλική εφημερίδα Il Messaggero. O Balotelli δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του στη Milan και πλέον επιστρέφει στη Liverpool όπου είναι γνωστό πως δεν υπολογίζεται από τον Jurgen Klopp. Για τον Ιταλό φημολογείται πως θα προκύψει άμεσα και από την Κίνα ωστόσο είναι δεδομένη η επιθυμία και Ιταλικών συλλόγων να τον εντάξουν στο δυναμικό τους με τη νεοφώτιστη Crotone να έχει εκφράσει ανοικτά το ενδιαφέρον της. Ωστόσο φαίνεται πως ο μάνατζερ του προσπαθεί να φέρει το deal σε οικονομικά δεδομένα προσιτά στους ¨Λατσιάλι¨.

Μένει λοιπόν να δούμε που θα καταλήξει ο Balotelli καθώς είναι βέβαιο πως βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών των ¨Reds

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com