Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Klopp: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Τη ρεβάνς υποσχέθηκε να πάρει ο Jurgen Klopp στο επαναληπτικό παιχνίδι με την Villareal την ερχόμενη Πέμπτη στο Anfield Stadium, ύστερα από την ήττα των “Reds” στο χθεσινό παιχνίδι με τους Ισπανούς, στο γήπεδο του El Madrigal.

«Δεν είναι να απογοητευόμαστε», δήλωσε ξεκάθαρα ο τεχνικός των “Reds”και συνέχισε, «Εάν οι παίκτες μου είναι οργισμένοι, τους το επιτρέπω αυτό για δέκα μόλις λεπτά, έπειτα οφείλουν να συνέλθουν και να επιστρέψουν στα ημιτελικά δυνατότεροι από ποτέ»..
«Έπειτα τίποτα δεν έχει τελειώσει, καθώς πρόκειται για τον πρώτο ημιτελικό γύρο. Επίκειται ο δεύτερος ημιτελικός γύρος, εντός της έδρας μας στο Anfield, όπου όλα είναι πιθανά», συμπλήρωσε τέλος ο Klopp.
Να επισημανθεί στο σημείο αυτό πως o Klopp πιθανότατα ευελπιστεί η ομάδα του να κάνει την ίδια ανατροπή με την Villareal, που είχε πετύχει στο προηγούμενο παιχνίδι, εντός έδρας, με την Borrusia  Dortmund.
Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά επ’αυτού ο προπονητής των “Reds”, «Είναι πιθανή ακόμα και μια ανατροπή με την Villareal, η οποία κατανοούμε ότι πλέον γνωρίζει πολλά για εμάς και το σεβόμαστε αυτό, αλλά το αποτέλεσμα 1-0 σε βάρος μας, δεν είναι (όπως και να το κάνουμε) και το χειρότερο που μπορούσε να μας τύχει»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com