Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp για Europa League: «Είμαστε ετοιμοπόλεμοι»

Klopp για Europa League: «Είμαστε ετοιμοπόλεμοι»

Ετοιμοπόλεμος, παρά τις ηχηρές απουσίες των παικτών της Liverpool λόγω τραυματισμών, δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός των “Reds”, Jurgen Klopp, στoν μεθαυριανό ημιτελικό με τη Villareal για το διεκδίκηση του κυπέλλου του Europa League.

Όπως δήλωσε συγκεκριμένα ο Γερμανός προπονητής, «Η ορμή δεν έχει να κάνει με το να έχουμε στη διάθεση μας, ανά πάσα στιγμή, τους καλύτερους παίκτες, αλλά με το να διαθέτουμε μια ομάδα έτοιμη για μάχη».
Να σημειωθεί επίσης πως ο Jurgen Klopp διαθέτει τον τελευταίο καιρό τόση θετική ενέργεια, που δεν έδειξε να ενοχλείται ούτε από την ισοπαλία(2-2) με την Newcastle το περασμένο Σάββατο.
« Παίξαμε καλά και είχαμε τις στιγμές μας αλλά δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, σ’ένα τέτοιο παιχνίδι εξάλλου χρειάζεσαι και λίγη τύχη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κlopp για τον αγώνα του Σαββάτου.
Όσο για τις υποτιθέμενες «κατηγορίες», που ήθελαν την ομάδα των “Reds” να έχει στο μυαλό της, κατά τη διάρκεια του αγώνα του περασμένου Σαββάτου, το μεθαυριανό παιχνίδι με τη Villareal, o τεχνικός των “Reds” φρόντισε να τις εξαλείψει πλήρως επισημαίνοντας, «Είδατε ποτέ την ομάδα μας να μιλάει για το αγώνα με τη Villareal, προ της ώρας του»; «Ίσα-ίσα αν έβλεπε κανείς τον Lallana, θα μπορούσε να διακρίνει την απογοήτευση στο πρόσωπο του», σημείωσε τέλος ο Jurgen Klopp για τον μέσο της ομάδας του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com