Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ήταν αλλά και δεν ήταν «δύσκολα» με την Everton»

«Ήταν αλλά και δεν ήταν «δύσκολα» με την Everton»

«Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, θα μπορούσα να πω πως το χθεσινό παιχνίδι ήταν αρκετά απαιτητικό, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο διαψεύστηκα», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός της Liverpool, Jurgen Klopp, με αφορμή το χθεσινό ντέρμπι του Merseyside, κατά το οποίο οι “Reds” συνέτριψαν τους “Toffees” με 4-0.

«Συγκεκριμένα», συμπλήρωσε ο Κlopp, «Η κόκκινη κάρτα στον Ramiro Funes Mori και η αλλαγή του John Stones, έθεσαν τέλος στις ελπίδες της Everton και τα πράγματα ήταν, από κει και πέρα, αναμενόμενα».
Να επισημανθεί εδώ πως ο συνήθως «εκδηλωτικός», ιδιαίτερα μετά από κάθε νίκη, Jurgen Klopp, με δυσκολία μπορούσε να χαμογελάσει στο τέλος του χθεσινού ματς, ύστερα μάλιστα από τον σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο του striker Divock Origi.
«Κανονικά μετά από μια τέτοια σημαντική νίκη θα έπρεπε να είμαι μ’ ένα χαμόγελο στο στόμα, αλλά η σκιά του τραυματισμού του Origi με βαραίνει πολύ», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Γερμανός προπονητής, και συμπλήρωσε επ’αυτού, «Στην αρχή νομίζαμε πως ο αστράγαλος του Divock έχει σπάσει, αλλά ευτυχώς δεν έγινε ποτέ έτσι. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε τι έχει συμβεί ακριβώς»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com