Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκτός και οι Origi και Toure

Εκτός και οι Origi και Toure

Σταματημό δεν έχουν οι τραυματισμοί για τους παίκτες των “Reds”, με τον Βέλγο επιθετικό, Divock Origi και τον μέσο από την Ακτή του Ελεφαντοστού, Kolo Toure, να βρίσκονται προσωρινά εκτός αγωνιστικού πλάνου για τον Klopp.

Οι τραυματισμοί βέβαια των δύο παικτών, στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι των “Reds” επί των Cherries” δεν είναι τόσο σοβαροί όσο αυτοί του Jordan Henderson και Emre Can, αλλά αποτελούν σοβαρό πλήγμα για την ομάδα της Liverpool, τόσο για τον μεθαυριανό αγώνα με την Everton όσο και για το επικείμενο ματς με τη Villareal, στους ημιτελικούς του Europa League.
Προβληματισμένος από την προσωρινή απώλεια του ντουέτου ο Γερμανός προπονητής των “Reds”, Jurgen Klopp, δήλωσε στη Liverpool Echo για τον «επίλεκτο» επιθετικό του : «Ο τραυματισμός του Origi δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Ήταν μάλιστα διατεθειμένος να συνεχίσει. Στο τέλος του παιχνιδιού μου είπε ότι απλά χτύπησε στην πλάτη»
Συνεχίζοντας τέλος επεσήμανε πως ο τραυματισμός του Toure είναι πιο σημαντικός, «Έχει να κάνει με τον μυ, απ’ ό,τι φαίνεται. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι τελικά μια απλή κράμπα ή κάτι παραπάνω», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός…
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com