Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Klopp: «Έχουν δρόμο οι μικροί»

Klopp: «Έχουν δρόμο οι μικροί»

Η Liverpool κατάφερε να περάσει την Exeter με 3-0 με τους «κόκκινους» να διαθέτουν σε μεγάλο βαθμό τους νεαρούς ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα τους. Η Liverpool μπορεί να πήγε τη σειρά σε επαναληπτικό αγώνα, ωστόσο η εμφάνιση στο Anfield ήταν εξαιρετική.

 

Ο Jurgen Klopp ήξερε ότι επρόκειτο να έρθει ο θρίαμβος και αποφάσισε να μιλήσει ναι μεν θετικά για τους νεαρούς παίχτες αλλά κι έπειτα να τους επαναφέρει στο σωστό δρόμο. Ο Γερμανός τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι εύκολο να πάρουν τα μυαλά τους αέρα και φυσικά δεν το θέλει αυτό.

 

Αναλυτικά, δήλωσε: «Έχουν ακόμα πολύ δρόμο μπροστά τους αυτά τα παιδιά για να φτάσουν στο επίπεδο που χρειάζεται, όμως έχουν τις ικανότητες και έδειξαν κομμάτια των όσων μπορούν να κάνουν. Όλοι όμως πρέπει να παραμείνουν ήρεμοι και ψύχραιμοι και να συνεχίσουν τη δουλειά τους. Δεν λέω να τους προστατεύσουμε από την κριτική, αλλά να τους αφήσουμε να εξελιχθούν και να δουλέψουν. Σήμερα (σ.σ. Χθες) έδειξαν αρκετά από τα καλά τους στοιχεία, όμως και πολλά από αυτά που χρειάζονται ακόμα να μάθουν. Δεν γίνεται όμως να τους χρησιμοποιούμε κάθε εβδομάδα στηνPremier League».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com