Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σβηστά στην επόμενη φάση

Σβηστά στην επόμενη φάση

Οι κόκκινοι έχοντας δυο καλά τέταρτα, ένα στο τέλος του πρώτου και ένα στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου κατάφεραν να επικρατήσουν των μαχητικών Γάλλων, οι οποίοι και προηγήθηκαν στο σκορ στο 33′, χωρίς να χρειαστεί να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, κρατώντας δυνάμεις και για τον κυριακάτικο αγώνα απέναντι στην Swansea.

Πολύ νωθρά ξεκίνησαν και οι δυο ομάδες με μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή στα πρώτα τριάντα λεπτά του αγώνα, με εξαίρεση κάποιες μικροευκαιριες των γηπεδούχων, το ακυρωθεί ως οφσάιντ γκολ του Benteke στο 30′.
Ένα τραγικό λάθος του Mignolet όμως οδήγησε στο 0-1.
Ο Βέλγος κράτησε την μπάλα για πολύ ώρα στα χέρια του, ο διαιτητής υπέδειξε το έμμεσο από το οποίο ο Saivet άνοιξε το σκορ.
Δεν χάρηκαν για πολύ όμως οι Γάλλοι μιας και στο 38′ ο Milner με εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Benteke και η οποία αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενος, ισοφάρισε σε 1-1
Ενώ όλοι περίμεναν όμως οι δυο ομάδες να πανε ισόπαλες στα αποδυτήρια, ο Benteke κατέβασε όμορφα την μπάλα μετά την σέντρα του Clyne και με πολύ όμορφο γυριστο σουτ στην κίνηση έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις.
Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η Liverpool έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Benteke ανενόχλητος από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από γύρισμα του Firminho έστειλε την μπάλα ψηλά.
Άλλο ένα ακυρωθεν γκολ για τον Benteke στο 53′ ως επιθετικό φάουλ, το οποίο ομολογουμένως ποτέ δεν έγινε, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό το σουτ του Allen απομάκρυνε με υπερένταση ο Carrasso.
Ο Γάλλος κιπερ έδιωξε με τα πόδια το τετ α τετ του Ibe στο 55′ κρατώντας ζωντανή την Bordeux στον αγώνα.
Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και η επόμενη καλή στιγμή του αγώνα ήρθε στο 73′ όταν η προσπάθεια του Milner από κοντινή, αλλά πλάγια θέση, πέρασε εκτός εστίας.
Πρώτη και μοναδική χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 85. Ο Belay κατέβασε όμορφα την μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή των κόκκινων, όμως το τελείωμα του πέρασε απελπιστικά αουτ.
Στα τελευταία λεπτά οι Γάλλοι πίεσαν αρκετά όμως το φάουλ του Belay από καλή θέση απέκρουσε ο Mignolet, ενώ στην τελευταία στιγμή του αγώνα το σουτ του Contento πέρασε αουτ.
πηγή www.englishfootball.gr
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com