Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απολύθηκε ο Rodgers

Απολύθηκε ο Rodgers

Το κλίμα για τον Brendan Rodgers δεν ήταν καλό εδώ και πολύ καιρό. Κάποιοι ήθελαν την απόλυση του από το καλοκαίρι μετά το ντροπιαστικό 6-1 απέναντι στη Stoke και την αποτυχία να εξασφαλίσει η ομάδα μια θέση στην τετράδα και ποτέ δεν τον πίστεψαν ξανά.

Τώρα το κεφάλαιο Rodgers έκλεισε οριστικά καθώς η Liverpool ανακοίνωσε την απόλυση του Βορειοϊρλανδού τεχνικού. Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας είναι:
«Θα θέλαμε να ευχαριστούμε τον Brendan Rodgers για την σημαντική συνεισφορά του στον σύλλογο και να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την σκληρή δουλειά και την αφοσίωση του. Όλοι μας ζήσαμε μερικές σπουδαίες στιγμές με τον Brendan ως προπονητή και είμαστε πεπεισμένοι πως θα έχει μια μακρά καριέρα στο ποδόσφαιρο. Αν και ήταν δύσκολη η απόφαση πιστεύουμε πως μας παρέχει την καλύτερη προοπτική για επιτυχία στο γήπεδο. Φιλοδοξία και νίκη είναι στην καρδιά αυτού που θέλουμε να φέρουμε στη Liverpool και πιστεύουμε πως αυτή η αλλαγή μας δίνει την καλύτερη ευκαιρία να το κάνουμε. Η αναζήτηση νέου τεχνικού είναι σε εξέλιξη και ελπίζουμε να γίνει πρόσληψη σε σύντομο χρονικό διάστημα.».

Οι φήμες για το ποιος θα πάρει τη θέση του έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό με επικρατέστερα ονόματα για τα μέσα να είναι ο Jurgen Klopp και ο Carlo Ancelotti, δηλαδή οι δύο καλύτεροι ελεύθεροι προπονητές αυτή τη στιγμή, ωστόσο δεν υπάρχει κάποιο νέο από αξιόπιστη πηγή ακόμα και όλοι περιμένουμε να δούμε τη συνέχεια και ποιος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com