Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χωρίς γκολ στο Emirates!

Χωρίς γκολ στο Emirates!

Σε ένα match «θρίλλερ», η Arsenal και η Liverpool έφεραν αποτέλεσμα λευκής ισοπαλίας και μοιράστηκαν από έναν βαθμό. Ένα ημίχρονο καλό είχε η κάθε ομάδα, αλλά αμφότερες δεν έφτασαν στο γκολ.

Ο καλύτερος παίχτης του παιχνιδιού ήταν ο Petr Cech, ο οποίος πραγματοποίησε απαστράπτουσα εμφάνιση.

Πλέον, οι «Reds» βρίσκονται στους 7 βαθμούς μαζί με τις Leicester και Manchester United, με την Manchester City να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής. Διατηρούν για τρίτο παιχνίδι ανέπαφη την εστία τους.

Από την άλλη, οι «κανονιέρηδες» έχουν συγκεντρώσει τρεις βαθμούς λιγότερους και βρίσκονται στην ίδια θέση με τις Chelsea, Everton και Norwich City.

Α’ Μέρος

Η Liverpool ξεκίνησε δυναμικά με τον Benteke να προειδοποιεί στο 2′ με σουτ, αλλά πέρασε δίπλα από την εστία τω «Gunners».

Η αμυντική γραμμή της Arsenal συνέχισε να μην λειτουργεί σωστά και στο 3′ ο Coutinho έχασε μεγάλη ευκαιρία, τραντάζοντας το οριζόντιο δοκάρι του Cech.

Στο 5ο λεπτό ο Sanchez απείλησε για τους γηπεδούχους, αλλά η κεφαλιά πέρασε ψηλά. Στο 9′ ο Benteke σούταρε από το πλάι, αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Arsenal.

Στην συνέχεια, Ramsey θα βρεθεί σε πλεονεκτική θέση και θα σκοράρει, αλλά ο επόπτης καταλόγισε offside.

Στο 24′ ο Milner με δεύτερη προσπάθεια προσπάθησε να κερδίσει τον Cech, αλλά εκείνος εξουδετέρωσε το σουτ του.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία των Reds ήρθε στο 39′, όταν ο Benteke δεν μπόρεσε να κερδίσει από κοντά τον Cech, έπειτα από μπαλιά «πάρε-βάλε» του Firmino.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, ο Coutinho σούταρε εξαιρετικά και ο Cech με τα ακροδάχτυλα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, πραγματοποιώντας τεράστια επέμβαση.

Β’ Μέρος

Με την συμπλήρωσε μιας ώρας, η Arsenal βρέθηκε πολύ κοντά, για να ανοίξει το σκορ. Αναπτύχθηκε ωραία επιθετικά, αλλά δεν ολοκλήρωσε ο Sanchez, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Mignolet.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Giroud θα χάσει τεράστια ευκαιρία, καθώς σούταρε, χωρίς ισορροπία και απέκρουσε ο Mignolet.

Από κει και πέρα, οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη ένα καλό σουτ από τον Ramsey με τον Mignolet να επεμβαίνει έγκαιρα.

Arsenal: Cech, Paulista, Monreal, Chambers, Bellerin, Ozil, Ramsey, Coquelin (82′ – Chamberlein) Sanchez, Cazorla, Giroud (73′ – Walcott)

Liverpool: Mignolet, Skrtel, Clyne, Lovren, Gomez, Milner, Coutinho, Firmino (63′ – Ibe), Leiva (76′ – Rossiter), Can, Benteke (87′ – Moreno)

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com