Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Κόκκινος» ο Benteke

«Κόκκινος» ο Benteke

Μέχρι σήμερα το απόγευμα αναμενόταν η επίσημη ανακοίνωση του Christian Benteke από τη Liverpool. Τελικά καθυστέρησε λίγες ώρες όμως πλέον ο Βέλγος είναι και επίσημα παίκτης των «κόκκινων».

Ο Benteke αναμένεται να αποτελέσει το σημείο αναφοράς στην επίθεση της ομάδας του μεγάλου λιμανιού στο ξεκίνημα της σεζόν με τον Sturridge να είναι τραυματίας και τους Origi και Ings να είναι μικροί ηλικιακά για να αναλάβουν αυτό το μεγάλο βάρος.

Ο 24χρονος επιθετικός πέτυχε 49 γκολ σε 101 συμμετοχές με την Aston Villa, δηλαδή πετύχαινε περίπου 1 γκολ σε κάθε 2 παιχνίδια του με τους «χωριάτες» ενώ είναι μέλος και της εθνικής Βελγίου με την οποία μετράει 7 γκολ σε 24 συμμετοχές.

Η Villa είχε θέσει σαν στόχο να τον κρατήσει οπότε οι «κόκκινοι» έπρεπε να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα του για να τον αποκτήσουν, δηλαδή 32 εκ. λίρες, πράγμα που τον κάνει την ακριβότερη φετινή τους μεταγραφή και τη δεύτερη ακριβότερη της ιστορίας τους πίσω μόνο από τον Andy Carroll (ξεπέρασε τον Firmino που επίσης αποκτήθηκε φέτος και βρέθηκε στη 2η θέση για λίγο).

Οι πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης της Liverpool ήταν: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, τον Ian (Ayre) και προφανώς τον προπονητή για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν για να με φέρουν εδώ. Είναι δύσκολο να δείξεις τα συναισθήματα σου όταν προέρχεσαι από κάτι σαν αυτό (την υπογραφή του συμβολαίου του με τη Liverpool) αλλά σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος.».

Πηγή www.englishfootball.gr

Συντάκτης: Σίμος Μαριστάνογλου

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com