Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η κριτική του Tony Evans

Η κριτική του Tony Evans

Επεξεργασία κειμένου από Fanis Floros

Ο συντάκτης των Times σε θέματα ποδοσφαίρου άσκησε σκληρή κριτική μέσω twitter  στη Liverpool για τη μεταγραφή του James Milner καθώς και τι αντιπροσωπεύει αυτή όσο αφορά τα κίνητρα των ιδιοκτητών.

Οι Κόκκινοι ανακοίνωσαν επίσημα την απόκτηση του Milner νωρίς χτες ,με τις ιατρικές εξετάσεις να απομένουν το μοναδικό τυπικό εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του παίκτη στο Merseyside στις αρχές του επόμενου μήνα.

Τα σχόλια του Evans όπως αυτά διατυπώθηκαν σε 17 tweets –γελοία για κάποιους-προκαλούν εύλογες απορίες για την μεταγραφική τακτική των Brendan Rodgers και των ιδιοκτητών. Η διαφωνία του πάντως για άλλους παρουσιάζει ψεγάδια.

Καταρχήν συγκρίνει τον James Milner με τον Joe Cole(επίσης είχε μείνει ελεύθερος) ο οποίος απέτυχε να κάνει εντύπωση στο Anfield. Ευτυχώς όμως η μοναδική ομοιότητα ανάμεσα στις δύο μεταγραφές είναι ότι και οι δύο παίκτες έμεναν ελεύθεροι. Όταν υπογράψαμε τον Cole ο παίκτης βρισκόταν ήδη σε καθοδική πορεία αποτυχαίνοντας να κερδίσει θέση βασικού και στη Chelsea και στην Εθνική Αγγλίας. Αντίθετα ο Milner ηταν βασικός στην ομάδα του και στην Εθνική τους τελευταίους 12 μήνες , με την City μάλιστα να μην διστάζει να του προτείνει συμβόλαιο 150.000 λιρών τη βδομάδα για να ανανεώσει το συμβόλαιο του( σύμφωνα με τη Mirror).

O Evans υποθέτει ότι η Man City αν τον ήθελε πραγματικά θα τον είχε κρατήσει , αλλά όπως έχει αναφερθεί επανειλημμένα είναι το ποδόσφαιρο και όχι τα οικονομικά οφέλη που έκαναν τον παίκτη να απορρίψει την πρόταση των Citizens και να αποτελέσει την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της Liverpool (σύμφωνα με την Telegraph).

Προσθέτει επίσης ο συντάκτης των Times ότι η μεταγραφή αυτή αποτελεί υποχώρηση σε βραχυπρόθεσμες λύσεις για την ομάδα εκ μέρους των ιδιοκτητών κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τις ιδέες του Rodgers. Κάνει όμως λάθος και στις δύο περιπτώσεις.

Ο Rodgers ζήτησε μεταγραφές βιτρίνας, παίκτες με εμπειρία για να βοηθήσουν τη νεανική ομάδα των Κόκκινων . Πρόσθετα όλοι μας κατανοούμε την ανάγκη να αντικαταστήσουμε τον Gerrard μ’ έναν παίκτη αποδεδειγμένης ποιότητας.

Ο Evans προσπαθεί επίσης να ξεγράψει τον Milner πριν ακόμα φτάσει στο Anfield-αν και στην αρχή της «επίθεσης» του παραδέχεται ότι του αρέσει ο παίκτης. Αντίθετα με τον Evans καλωσορίζουμε τον James στο Anfield με την ελπιδοφόρα προσδοκία- να τον διαψεύσει στον αγωνιστικό χώρο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com