Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Να φύγει θέλει ο Sterling (;)

Να φύγει θέλει ο Sterling (;)

Ο Άγγλος διεθνής μεσοεπιθετικός, έχει απορρίψει κατά την διάρκεια της χρονιάς, πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του που ανερχόταν στις 100.000 λίρες την εβδομάδα, αρνούμενος παράλληλα τον χαρακτηρισμό του “αρπακτικού” που του απέδωσαν οι φίλοι της ομάδας.

Την ερχόμενη Παρασκευή υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση του Sterling με τους Brendan Rodgers και Ian Ayre, όπου αναμένεται να τους καταθέσει αίτημα για μετεγγραφή. H Liverpool από την άλλη, είναι αποφασισμένη κρατήσει τον παίκτη, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2017.

Αν τελικά το αίτημα του για μετεγγραφή γίνει δεκτό, σύμφωνα με πληροφορίες, πρώτη στην ουρά είναι η Manchester City η οποία φέρεται να προσφέρει περί τα 35 εκ. λίρες και με την Arsenal να παρακολουθεί από κοντά την όλη κατάσταση. Πέραν των δύο αγγλικών συλλόγων, αρκετοί άλλοι ευρωπαϊκοί έχουν κάνει γνωστό το ενδιαφέρον τους για τον νεαρό άσσο.

Παρ’ όλο που οι Reds δεν προτίθεται να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή, είναι αμφίβολο αν θα μπορεί να αντισταθεί σε μία προσφορά όπως αυτή της City.
Να σημειωθεί πως το όλο θέμα το έχει θέσει ο Sterling στον Rodgers, λίγο πριν από το παιχνίδι με την Chelsea στο Λονδίνο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com