Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Θα προσπαθήσω τα συναισθήματα μου να μην μειώσουν την απόδοση μου στο αντίο»

«Θα προσπαθήσω τα συναισθήματα μου να μην μειώσουν την απόδοση μου στο αντίο»

Ο αρχηγός της Liverpool θα προσπαθήσει να συγκρατήσει τα συναισθήματα του καθώς προετοιμάζεται για το Αντίο στο Anfield.

O εμβληματικός αρχηγός των Κόκκινων θα κάνει την τελευταία του εμφάνιση εντός έδρας το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στην Crystal Pallace που επισκέπτεται το Merseyside.

O Gerrard, 34 χρονών, που έχει ήδη κάνει 708 εμφανίσεις σε μια λαμπερή καριέρα 17 χρόνων με την ομάδα της πόλης του θα μετακομίσει στους Los Angeles Galaxy στο τέλος της σαιζόν.

Ο κάτοχος ενός Champions League winner μεταλλίου δήλωσε στο site της ομάδας του, www.liverpoolfc.com «Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή με τα δύο παιχνίδια που απομένουν, δεν θέλω πραγματικά να το σκέφτομαι τόσο πολύ.

«Ο καθένας μιλά για αυτό αλλά εγώ θέλω απλά να μείνω προσηλωμένος στα υπόλοιπα παιχνίδια καθώς και στις προπονήσεις.
«Υπάρχει αρκετός χρόνος για να συνεπάρουν τα συναισθήματα μου μετά τους αγώνες αλλά τώρα δεν θέλω πραγματικά να αντιμετωπίσω τους οπαδούς με συναισθήματα πρόσωπο με πρόσωπο γιατί φοβάμαι λίγο ότι θα σπάσω και θα δείξω πολλά.»

Με την προσπάθεια της Liverpool για μια θέση στην πρώτη τετράδα της Premier League να έχει αποτύχει-εκτός κι αν συμβεί κάτι μαθηματικά παράδοξο- η εμφάνιση του Gerrard θα είναι το κυρίαρχο θέμα σε κάθε περίπτωση.

Ο αγώνας είναι ήδη sell -out ενώ μερικά εισιτήρια πωλούνται στο internet προς 2.500 στερλίνες το ένα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com