Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Sterling θα φύγει το καλοκαίρι…

O Sterling θα φύγει το καλοκαίρι…

Ο Phil Thompson πιστεύει ότι ο Raheem Sterling θ’αφήσει την Liverpool αυτό το καλοκαίρι.

Ο 20χρονος επιθετικός έχει δει το όνομα του να συνδέεται με μια πιθανή έξοδο από το Anfield τους τελευταίους μήνες και ο Thompson υποθέτει ότι η αποτυχία της ομάδας του να προκριθεί στο Champions League σηματοδοτεί την αποχώρηση του από την ομάδα της Liverpool.

Αν όμως υπάρξει περίπτωση να μείνει ο Sterling, ο Thompson που έπαιξε ως αμυντικός στη Liverpool στα νιάτα του δεν πιστεύει ότι θα αποτελέσει την απάντηση στο πρόβλημα της επίθεσης που έχει η ομάδα του Brendan Rodgers.

«Νομίζω ότι θα είναι πολύ δύσκολο γι αυτόν να μείνει στη Liverpool τώρα. Εχει δείξει όλα τα σημάδια ότι είναι έτοιμος να αποχωρήσει» είπε στο Sky Sports.

« Αλλά αν ήταν να μείνει μου αρέσει να σκέφτομαι ότι ο ρόλος του θα είναι στα πλάγια-δεν νομίζω ότι η Liverpool μπορεί ακόμα να έχει την πρόθεση να τον χρησιμοποιήσει ως τον κύριο επιθετικό τους την επόμενη σαιζόν, γιατί δεν είναι φυσικός γκολτζής»

« Η Liverpool χρειάζεται κάποιον που μπορεί να τους δώσει 15 τουλάχιστον γκολ στο πρωτάθλημα και γύρω στα 25 συνολικά-ο Raheem Sterling δεν πρόκειται να τους δώσει κάτι τέτοιο»

«Τα κατάφερε καλά για την ομάδα-τους βοήθησε μπροστά αυτή τη σαιζόν, αλλά νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να δει ότι δεν είναι αρκετά δυνατός για τη θέση του κύριου επιθετικού.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com