Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lallana: «Δεν έχω πιάσει ακόμα την τιμή μου»

Lallana: «Δεν έχω πιάσει ακόμα την τιμή μου»

Ο Adam Lallana μίλησε για την αγωνιστική εικόνα του τονίζοντας ότι δεν έχει φτάσει ακόμα στο επίπεδο που θέλει, αλλά έχει ακόμα ένα χρονικό περιθώριο μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο Άγγλος διεθνής παλεύει για να είναι ετοιμοπόλεμος για τον Κυριακάτικο αγώνα της Liverpool με την Aston Villa για τα ημιτελικά του FA Cup, μιας είναι ακόμα τραυματίας.

Αυτή είναι ίσως και η τελευταία ευκαιρία της Liverpool για να έχει κάποια διάκριση στην πρώτη χρονιά του Lallana. Ο προερχόμενος από την Southampton μεσοεπιθετικός έχασε την καλοκαιρινή προετοιμασία λόγω ενός προβλήματος στο γόνατο και δεν έχει καταφέρει να φτάσει στα περσινά του νούμερα, έχοντας πετύχει μόλις πέντε γκολ σε 35 εμφανίσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Δεν έχω πάει καλά. Δεν ξεκίνησα τη σεζόν λόγω τραυματισμού και είχα έναν ακόμα πριν λίγες βδομάδες. Έχω αναγκαστεί εξαιτίας των τραυματισμών να μην βρίσκομαι στην ενδεκάδα αλλά να βλέπω τους αγώνες από τον πάγκο. Νιώθω ότι ο τραυματισμός μου στην καλοκαιρινή προετοιμασία ήταν αυτός που με έχει οδηγήσει σε αυτή τη φετινή πορεία. Αλλά θέλω να είμαι απόλυτα έτοιμος για τα ημιτελικά, και επειδή έχουμε ακόμα τη δυνατότητα να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com