Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Aston Villa-Liverpool Live στην Λέσχη Φίλων LFC

Aston Villa-Liverpool Live στην Λέσχη Φίλων LFC

«Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool ενημερώνει τα μέλη της & όλους τους φίλους της ομάδας ότι, την Κυριακή 19 Απριλίου, η Liverpool αντιμετωπίζει την Aston Villa στο Wembley για το F.A. Cup. Στις κερκίδες του Wembley θα βρεθούν & 2 μέλη μας.

To match θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα & & η Λέσχη μας θα είναι ανοικτά από τις 4:30 για να το παρακολουθήσουμε live από δορυφορικό κανάλι.
Υπενθυμίζεται ότι, η Λέσχη μας (Μάχης Πόγκραδετς 6, Σεπόλια 10443, πλησίον ΜΕΤΡΟ ΣΕΠΟΛΙΑ) είναι ανοικτά κάθε Τετάρτη από 6:30 ως 9:30 το βράδυ.

Τέλος ειδήσεις σχετικά με τη Liverpool & με τη Λέσχη μας μπορούν να λαμβάνουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται μέσω των τηλεφώνων μας 210-5141140  & 6984-004350 (what’s up) ή μέσω του site μας www.liverpool.gr ή και μέσω της εκπομπής Anfield.gr (κάθε Τετάρτη 7-9 απόγευμα) στο radio Mundosports (www.mundosports.eu).
Επίσης την Λέσχη μας συναντάτε στο facebook OFFICIAL GR LIVERPOOL SUPPORTERS CLUB και στο twitter Liverpool GR Fans.

Επίσης ειδήσεις σχετικά με όλο το αγγλικό ποδόσφαιρο, μπορούν να λαμβάνουν μέσω του site www.englishfootball.gr & μέσω της εκπομπής “Tickets Please” (κάθε Σάββατο 3-5 μεσημέρι) στον ραδιοφωνικό σταθμό ART fm 90,6 (www.arttv.info/p/fm-live.html).»

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com