Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απάντηση Balotelli σε Rodgers

Απάντηση Balotelli σε Rodgers

Ο προπονητής της Liverpool, Brendan Rodgers έχει δείξει αρκετά συχνά φέτος ότι δεν είναι ευχαριστημένος από την επίδοση του Balotelli στον αγωνιστικό χώρο και ότι περιμένει πολλά περισσότερα από εκείνον. Τελευταία του αναφορά προς τον Ιταλό επιθετικό ήταν μετά το παιχνίδι με την Besiktas στο Anfield, όταν και ρωτήθηκε αν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοσή του και απάντησε αρνητικά.

Ο Brendan Rodgers είχε δηλώσει για τον Ιταλό επιθετικό: «Όχι δεν έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοσή του. Όλοι στην ομάδα πρέπει να δουλεύουν πολύ σκληρά, ώστε να εξασφαλίσουν μια θέση. Σε αυτό το κομμάτι θα πρέπει να βελτιωθεί ο Balotelli για να παίζει. Έχει συμβάλλει που έβαλε το πέναλτι, ωστόσο γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο πληρώνονται. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να δείξει ότι μπορεί να επηρεάσει την ομάδα θετικά».

Ο «super Mario» ο οποίος έμεινε για ένα ακόμα παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας του φρόντισε μετά το παιχνίδι να γράψει μια φράση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram που φαίνεται να αποτελεί απάντηση στα λεγόμενα του Rodgers. Η φράση ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κάποιος δεν μου αρέσει, αλλά με διαφορετικό τρόπο απ’ ότι λένε για μένα. Εγώ είμαι ένας παίχτης της ομάδας και περήφανος γι’ αυτή. Επίσης είμαι περήφανος γι’ αυτή τη νίκη και για τους οπαδούς μας».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com