Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αντίο από νωρίς για Liverpool!

Αντίο από νωρίς για Liverpool!

Δεν πήρε την πρόκριση στους 16′ του Europa League η Liverpool αφού έχασε στα πέναλτι από την Besiktas με 5-4 έπειτα από το 1-0 της κανονικής διάρκειας.

Σε ένα κακό βράδυ για την ομάδα του Brendan Rodgers, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο το γκολ του Arsnan στο 72ο λεπτό έβαλε μπροστά στο σκορ τους Τούρκους.

Η αναμέτρηση πήγε στην διαδικασία των πέναλτι, με δήμιο τον Dejan Lovren που αστόχησε στην τελευταία εκτέλεση.

Α’ ημίχρονο

Νευρικό το πρώτο ημίχρονο στο Stadium Ataturk, με τις δύο ομάδες να «φιλάνε» τα νότα τους με την Liverpool να θέλει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και την Besiktas να μην δεχθεί το γκολ που θα την άφηνε πίσω στο θέμα της πρόκρισης.

Λίγες ήταν οι φάσεις στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης, με τους Τούρκους να έχουν προβλήματα στο επιθετικό κομμάτι ωστόσο ούτε οι «κόκκινοι» έδειξαν σημάδια ότι μπορούν να προηγούν πλην δύο καλώς περιπτώσεων με τους Sterling στο 20ο λεπτό αλλά και τον Daniel Sturridge στο 33′ με τον Gonen να «λέει» όχι!

Ο αρνητικός παρανομαστής για την ομάδα του Brendan Rodgers ήταν ο Μario Balotelli που από τα πρώτα λεπτά δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του προς τους παίκτες της Besiktas.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Damir Skomina έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια στο 0-0, με ένα σκορ που βολεύει την Liverpool για την πρόκριση.

Β’ ημίχρονο

Περίεργο το δεύτερο ημίχρονο στην Κωνσταντινούπολη, με την Liverpool να χάνει την ορμή του πρώτου ημίχρονου και την Besiktas να παραδίδει ρεσιτάλ επιθέσεων που μετά το 1-0 έχανε την μία φάση μετά την άλλη.

Μέχρι την συμπλήρωση του ημιώρου, οι δύο ομάδες μάχονταν στην μεσαία γραμμή χωρίς να έχουν δράση οι δύο τερματοφύλακες. Ωστόσο, με την είσοδο του Arslan στο 61ο λεπτό όλα άλλαξαν στο παιχνίδι για τους Τούρκους.

Η κίνηση… «ματ» του Bilic έδωσε ζωντάνια στην μεσαία γραμμή των Τούρκων και μάλιστα δημιούργησε αρκετά ρήγματα στην άμυνα της Liverpool με προσωπικές ενέργειες. Ο ίδιος σημείωσε ένα γκολ ποίημα στο 72ο λεπτό ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα με τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης να παίζουν οι παίκτες της Besiktas μονότερμα τους Άγγλους.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα από τον Ba στην μικρή περιοχή, με τον Σενεγαλέζο να σημαδεύει το δοκάρι έπειτα από την σύγχυση στην άμυνα των «κόκκινων». Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση.

Παράταση

Tίποτα το αξιόλογο δεν έγινε στο μισάωρο της παράτασης στο Ataturk Stadium, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην διαδικασία των πέναλτι.

Νίκη-πρόκριση για την Besiktas στα πέναλτι με 5-4. Μοναδικό χαμένο πέναλτι του Dejan Lovren.

Besiktas

Gonen, Kurtulus, Franco, Opare, Sosa(61′ Αrslan), Tore, Kavlak, Hutchinson, Uysal, Ba, Sahan(106′ Konyulu)

Liverpool

Mignolet, Toure, Skrtel, Lovren, Allen, Can, Moreno, Ibe(76′ Μanquillo), Sterling, Balotelli(82′ Lallana), Sturridge(106′ Lambert)

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com