Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ή φεύγει με 70 εκατ. ή πεθαίνει στο Liverpool!

Ή φεύγει με 70 εκατ. ή πεθαίνει στο Liverpool!

Την μεγαλύτερη αρνητική έκπληξη όχι μόνο στην Premier League και στην Liverpool αλλά και σε όλη την Ευρώπη είναι η αγωνιστική κατάσταση του Mario Balotelli, ο οποίος δεν έχει προσφέρει ακόμα στους «κόκκινους».

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν στην Αγγλία αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη ότι ο Ιταλός επιθετικός θα αποτελέσει παρελθόν για την Liverpool το καλοκαίρι αφού δεν ικανοποιεί με την απόδοσή του, ωστόσο σκέψεις αποχώρησης από την διοίκηση δεν υπάρχουν.

Μάλιστα, ο Mario Balotelli αν και απογοητευμένος από τον λιγοστό χρόνο που παίρνει στην ομάδα του Merseyside δεν σκέφτεται να φύγει από την Liverpool κάτι που δήλωσε ο μάνατζέρ του, Mino Raiola.

Την Δευτέρα, οι δύο άνδρες είχαν συνάντηση στο «λιμάνι» και συζήτησαν αρκετά πράγματα, με τον Raiola να μιλάει με σκληρά λόγια στον 24χρονο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μάνατζερ του Ιταλού επιθετικού στην Gazzetta dello Sport: «Το πλάνο είναι να συνεχίσει ο Mario στην Liverpool. Τον είδα την Δευτέρα και μιλήσαμε. Του είπα ότι έχει συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων στην ομάδα και δεν πρόκεται να πάει πουθενά. Ή θα τον πουλήσουν με 60-70 εκατομμύρια λίρες ή θα πεθάνει στο Liverpool. Είναι η πρώτη φορά που μιλάω με αυτόν τον τρόπο σε έναν παίκτη γιατί τον είδα ανήσυχο και πολύ διαφορετικό από το Μιλάνο. Είναι πολύ απογοητευμένος από τον εαυτό του και γι’ αυτό συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις».

Πηγή: www.englishfotball.gr

Συντάκτης: Σταύρος Πραβής

Bookmark and Share
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com