Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανοιχτοί λογαριασμοί!

Ανοιχτοί λογαριασμοί!

Μπορεί η Liverpool να ήταν ανώτερη στο Anfield από την Chelsea, ωστόσο οι παίκτες του Jose Mourinho έμειναν όρθιοι και κράτησαν το 1-1.

Ο Eden Hazard στην πρώτη προσπάθεια των «μπλε» στο 18΄άνοιξαν το σκορ έπειτα από κερδισμένο πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος, με την συνέχεια να έχει έναν πρωταγωνιστή.

Την Liveprool!

H μία φάση χανόταν πίσω από την άλλη, με τον Raheem Sterling να ισοφαρίζει με εκπληκτικό τρόπο σε 1-1 στο 59ο λεπτό. Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για την επόμενη εβδομάδα στο Stamford Bridge.

A’ ημίχρονο

Αν και ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος η Liverpool, η Chelsea κατάφερε να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο τις λιγοστές επισκέψεις της στην περιοχή του Mignolet, με τον Eden Hazard να κερδίζει πέναλτι στο 17ο λεπτό από τον Emre Can και να ανοίγει το σκορ ένα λεπτό αργότερα.

Με το προβάδισμα υπέρ των «μπλε» έφυγαν οι δύο ομάδες προς τα αποδυτήρια, με τους γηπεδούχους να έχουν έντονα παράπονα τόσο για το πέναλτι που δόθηκε στον Βέλγο αλλά και σε περίπτωση χέρι του Diego Costa στις καθυστερήσεις μέσα στην περιοχή του Thibaut Courtois.

Βέβαια, οι παίκτες του Brendan Rodgers αγωνίστηκαν καλύτερα από τους φιλοξενούμενους, έχοντας περισσότερη κατοχή της μπάλας (67%-31%) αλλά βρέθηκαν σε αρκετές περιπτώσεις να ισοφαρίσουν το σκορ.

Με τον Steven Gerrard να βρίσκεται σε καλή ημέρα, η Liverpool προσπάθησε να αιφνιδιάσει λίγα δευτερόλεπτα πριν το γκολ της Chelsea, όταν ο αρχηγός των «κόκκινων» με ένα ξερό δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έβαλε στα δύσκολα τον Courtois, με τον Βέλγο να αποκρούει σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν περιθώρια στους «μπλε» να δημιουργήσουν φάσεις στην εστία του Mignolet και προσπάθησαν ουκ ολίγες φορές να απειλήσουν για την ισοφάριση, όμως οι ευκαιρίες των Sterling και Coutinho δεν βρήκαν τον στόχο.

Το σφύριγμα του Martin Atkinson που οδήγησε τις δύο ομάδες για την ανάπαυλα στα αποδυτήρια, οι οπαδοί της Liverpool με έντονο τρόπο αποδοκίμασαν τον Άγγλο για τις διαιτητικές του αποφάσεις.

Β’ ημίχρονο

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε, με την Liverpool να αγωνίζεται με ένα διαφορετικό πρόσωπο σαν να χρωστάει κάτι της Chelsea από πέρσι!

Οι παίκτες του Brendan Rodgers δεν σταμάτησαν να προσπαθούν από το πρώτο λεπτό της επανάληψης να ισοφαρίσουν όσο πιο νωρίς γίνεται ώστε να υπάρχει χρόνος και για δεύτερο γκολ.

Στην πρώτη καλή φάση της Liverpool στο δεύτερο ημίχρονο, ο Raheem Sterling βρήκε στόχο με εξαιρετικό τρόπο, αφού πήρε την μπάλα πολλά μέτρα έξω από την περιοχή και με τρομερό σόλο πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και όταν έφτασε απέναντι από τον Courtois εκτέλεσε για το 1-1 στο 59′.

Η Liverpool μετά το γκολ συνέχισε το επιθετικό της κρεσέντο και προσπάθησε για ένα δεκάλεπτο να σφυρηλατήσει την εστία του Thibaut Courtois, μεταξύ αυτών τον Steven Gerrard να πετυχαίνει το δεξί δοκάρι του Βέλγου από το σημείο του πέναλτι.

Στην συνέχεια, οι παίκτες της Chelsea ισορρόπησαν την κατάσταση και βγήκαν στην αντεπίθεση αλλά δεν κατάφεραν να δημιούργησαν ρήγματα στην άμυνα των «κόκκινων».

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Atkinson, αυτόματα έβαλε τους δύο προπονητές σε σκέψεις για το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας στο Stamford Bridge

Liverpool

Mignolet, Can, Skrtel, Sakho, Lucas, Henderson, Gerrard(70′ Lallana), Moreno, Markovic, Coutinho, Sterling

Chelsea

Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Filipe Luis; Matic, Mikel; Willian(89′ Azpilicueta), Fabregas, Hazard; Diego Costa

Πηγή: www.englishfootball.gr

Συντάκτης: Σταύρος Πραβής

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com