Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Game over

Game over

Αδειάζει η κλεψύδρα για τον Brendan Rodgers μετά την νέα ήττα της Liverpool από την Manchester United με 3-0 στο Old Traford. Οι Reds συνέχισαν την τραγική τους πορεία και οι επιλογές του τεχνικού της ομάδας έδειξαν μάλλον αμηχανία και ότι ο ίδιος έχει χάσει τον έλεγχο. Πλέον στόχος είναι μόνο η αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας όσο είναι δυνατόν αφού είναι αστείο να συζητάει κανείς για στόχους με αυτή την εικόνα.

Α’ Ημίχρονο

Η Liverpool ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και πίεσε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου για να δημιουργήσει προϋποθέσεις μπροστά από την εστία του De Gea. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 11’ με τον Raheem Sterling, αλλά ο Ισπανός με εξαιρετική επέμβαση κράτησε το μηδέν για τους Red Devils.

Στην αμέσως επόμενη φάση η United άνοιξε το σκορ. Ο Antonio Valencia με εξαιρετική προσπάθεια έδωσε πάρε-βάλε στον Wayne Rooney που δεν αστόχησε για το 1-0 στο 12ο λεπτό. Οι Reds απάντησαν με δύο καλές στιγμές, με το σουτ του Steven Gerrard, αλλά και με το κοντινό πλασέ του Sterling, ωστόσο ο De Gea κράτησε το προβάδισμα για την ομάδα του.

Στο 40ο λεπτό όμως η United «μίλησε» ξανά. Ο Young έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Juan Mata με κοντινή κεφαλιά (από θέση οφσάιντ) έκανε το 2-0 για την ομάδα του θέτοντας γερές βάσεις για τη νίκη των Red Devils.

Β’ Ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο η Liverpool μπήκε και πάλι δυνατά και δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες. Η πρώτη ήταν στο 47’ με την κεφαλιά του Henderson να περνά λίγο άουτ, ενώ η δεύτερη ήταν ακόμα πιο κλασική με τον Sterling να μη μπορεί ούτε σε αυτή τη περίπτωση να νικήσει από κοντά τον De Gea.

Η απάντηση των Red Devils ήταν άμεση και στο 54’ ο Rooney από κοντινό σημείο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Jones, και ο Van Persie 10’ αργότερα. Στο 66’ η Liverpool έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία της στο παιχνίδι, όταν το δυνατό σουτ του Balotelli απέκρουσε ο De Gea και στη συνέχεια κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 71’ η United όμως «κλείδωσε» το ματς. Ο Mata έδωσε έτοιμο γκολ στο Van Persie, ύστερα και από τραγικό λάθος του Lovren, με το Ολλανδό να κάνει το 3-0. Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης η Liverpool είχε ακόμη δύο καλές ευκαιρίες με τον Balotelli, ενώ η United μια με τον Van Persie, ωστόσο καμία εκ των δύο δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Συνθέσεις:

Manchester United: De Gea, Valencia, Evans, Jones (McNair 89’), Young, Wilson (Herrera 71’), Carrick, Fellaini, Mata, Rooney (Falcao 78’), Van Persie.

Liverpool: Jones, Johnson (Toure 25’), Skrtel, Lovren, Moreno (Markovic 68’), Henderson, Gerrard, Allen, Coutinho, Sterling, Lallana (Balotelli 46’).

Ρεπορτάζ αγώνα: Αντώνης Ψαριανός

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com