Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μία από τα ίδια

Μία από τα ίδια

Την χαρά της νίκης συνεχίζει να αγνοεί η Liverpool που δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την Ludogorets στην Βουλγαρία στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Η ομάδα του Brendan Rodgers βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό, αλλά κατάφερε και γύρισε το παιχνίδι και μάλιστα από το πρώτο ημίχρονο με γκολ των Lambert και Henderson. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως και παρά το γεγονός ότι είχε τις ευκαιρίες να καθαρίσει το παιχνίδι, δέχτηκε την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά με ένα ακόμα φτηνό γκολ που δέχτηκε η άμυνα της.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Brendan Rodgers πραγματοποίησε μόλις μία αλλαγή στο παιχνίδι παρά το γεγονός ότι στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έδειχναν ικανοί να κάνουν την ζημιά.

Το παρών στο γήπεδο έδωσαν αρκετοί φίλοι της Liverpool από πολλά σημεία της Ελλάδας.

Συνθέσεις:
Ludogorets: Stoyanov, Caicara, Moti, Terziev, Minev, Misidjan, Espinho (81′ Hamza), Dyakov, Alexandrov (72′ Wanderson), Marcelinho, Abalo (69′ Azevedo Junior)

Liverpool: Mignolet, Manquillo, Skrtel, Toure, Johnson, Lucas, Allen, Henderson, Gerrard, Sterling (82′ Moreno), Lambert

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com