Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sterling: «Στη Liverpool για πολλά χρόνια ακόμη»

Sterling: «Στη Liverpool για πολλά χρόνια ακόμη»

Απόλυτα αφοσιωμένος στη Liverpool, προσδοκώντας ακόμη μεγαλύτερα πράγματα τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο τα επόμενα χρόνια, έδειξε ο Raheem Sterling σε δηλώσεις του που φιλοξενούνται σήμερα σε όλες τις μεγάλες αγγλικές εφημερίδες.

Ο 19χρονος έχει εκτοξεύσει την αξία του με τις εμφανίσεις του τα τελευταία δύο χρόνια και το όνομα του συνδέθηκε με πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η πρωταθλήτρια Ευρώπης Real Madrid, όμως ο ίδιος τόνισε πως θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στο Anfield για πολλά χρόνια ακόμη μετά και το ισχύον συμβόλαιο του που λήγει το 2017.

Οι εκπρόσωποι του άλλωστε ήδη έχουν δεχθεί την κρούση της διοίκησης για να βρουν τη ‘χρυσή τομή’ και να βάλει ο παίχτης την υπογραφή του σε νέο πολυετές συμβόλαιο, με τον νεαρό να σημειώνει πως περιμένει την θετική εξέλιξη για να δεσμεύσει το μακρόπνοο μέλλον του με τους Reds.

Συγκεκριμένα όσα είπε:
«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για όσο το δυνατόν περισσότερο. Ευελπιστώ ότι θα μπορέσω να επιτύχω τους στόχους που επιθυμώ εδώ στη Liverpool, τα χρόνια που έρχονται. Είμαι απλά χαρούμενος ώστε να παίξω ποδόσφαιρο σε αυτή την ομάδα για πολλά χρόνια ακόμη. Ο σύλλογος μίλησε στους εκπροσώπους μου και ελπίζω ότι θα έχει γίνει κάτι σύντομα».

Πηγή: www.englishfootball.gr

Συντάκτης: Λεωνίδας Γεωργούλος

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com