Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > 6 εβδομάδες έξω ο Sturridge

6 εβδομάδες έξω ο Sturridge

Νωρίτερα σήμερα σας ενημερώσαμε με τη νέα μεγάλη ατυχία του Daniel Strurridge ο οποίος τραυματίστηκε για τρίτη φορά μέσα σε τρεις μήνες και μάλιστα δεύτερη στον μηρό που τον ταλαιπώρησε πολύ στην αρχή της σεζόν.

Τελικά μετά τις εξετάσεις του άσου της Liverpool τα χειρότερα επιβεβαιώθηκαν, καθώς στην ουσία δεν πρόκειται καν για υποτροπή στο πρόβλημα που αποκόμισε αρχές Σεπτέμβρη, αλλά για νέο σοβαρό τραυματισμό που θα τον αναγκάσει να παραμείνει εκτός για άλλες έξι εβδομάδες τουλάχιστον, οπότε πιθανότατα θα είναι ετοιμοπόλεμος ξανά από το 2015…

Ο Άγγλος επιθετικός υπέστη διάστρεμμα δεύτερου βαθμού κι ενώ ήδη φέτος έχει χάσει από τα τέλη Αυγούστου, όταν πρωτοάρχισαν τα προβλήματα του, 14 ματς (!) για όλες τις διοργανώσεις.
Πλέον θα λείψει από άλλα 12 τουλάχιστον, συμπεριλαμβανομένων εννέα της Premier League και τα δύο κρίσιμα με Ludogorets και Basel στο Champions League.

To πλήγμα μάλιστα έρχεται ενώ όλοι στην ομάδα και ιδιαίτερα ο τεχνικός της, Brendan Rodgers, περίμεναν πώς και πώς την επιστροφή του 25χρονου ο οποίος μετά τη φυγή του Suarez λογιζόταν ως αστέρας της επιθέσεως της, όμως ο μηρός και η κνήμη του μέχρι τώρα δεν επιτρέπουν στους Reds να χαμογελούν.

Πηγή: www.englishfootball.gr

Συντάκτης: Λεωνίδας Γεωργούλος

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com