Είσαι εδώ
Home > ΓΩΝΙΑ ΜΕΛΩΝ > Αρθρογραφία μελών > Τα πάντα καταρρέουν…

Τα πάντα καταρρέουν…

Σκύβεις το κεφάλι, παίρνεις βαθιά ανάσα και ξεκινάς να γράφεις. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω αν σας αρέσουν τα άρθρα μου, για την ακρίβεια δεν με ενδιαφέρει κι όλας. Εμένα μου αρέσει ότι σκέφτομαι να το γράφω χωρίς παραγράφους, συνοχή και άλλες τέτοιες αηδίες που συνάδουν στην επισημότητα ενός καλογραμμένου άρθρου. Γράφω για αυτό που μου αρέσει όπως μου αρέσει.

 

Κι εκεί που λες »οκ ο εφιάλτης τελειώνει, τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά, ειδικά τώρα που γύρισε και ο Στάριτζ», έρχεται ένας ακόμη τραυματισμός του Στάριτζ και σε αποτελειώνει. Σουάρεζ και Στάριτζ πέρυσι ήταν τα 55 γκολ που δεν ήταν αρκετά τελικά για να σου δώσουν πρωτάθλημα. Ήταν αρκετά όμως για να σου εξασφαλίσουν την επίτευξη του στόχου σου που ήταν η τετράδα. Και φέτος όχι μόνο έχασες τα 31 γκολ του Σουάρεζ που έφυγε, αλλά έχασες και τα άλλα 24 του Στάριτζ που έχει χάσει μέχρι στιγμής το 1/3 του πρωταθλήματος. Βέβαια προσπάθησες να του αντικαταστήσεις με Λάμπρτς, Μπορίνι, Μπαλοτέλι που και οι τρεις τους μαζί έχουν…1 γκολ.

Πραγματικά αστείο και πραγματικά τεράστια αποτυχία για τις σκέψεις του Μπρένταν το καλοκαίρι. Τουλάχιστον όσον αφορά την επίθεση, γιατί στην άμυνα τα πάει χειρότερα. Αν όντως δεν ήθελες τον Άγκερ ή ο Άγκερ δεν ήθελε εσένα τότε μην τον δίνεις με 4 εκατομμύρια. Ή τουλάχιστον μην αγοράζεις τον Λόβρεν με τόσα λεφτά. Έτσι κι αλλιώς δεν θυμάμαι να έδινες μάχη με κάποιον το καλοκαίρι για να τον αγοράσεις. Μόνος σου ήσουν και σε κορόιδεψε η Southampton αδειάζοντάς σου τις τσέπες.
Τώρα είναι το θέμα τι θα κάνεις. Τώρα που είσαι χωμένος μέσα σε ένα λάκκο κινούμενης άμμου και αρχίζεις να βουλιάζεις με μεγάλη ταχύτητα. Πώς θα σωθείς τώρα? Τώρα αγαπητέ Μπρένταν δεν θα σωθείς. Θα αφήσεις την άμμο να σε πάει όπου θέλει και κάποια στιγμή θα δηλώσεις από μόνο πως μέχρι εδώ ήταν. Αυτό το πλάνο των 120 σελίδων που παρουσίασες τον Ιούνιο του 2012 έγραφε στις τελευταίες του σελίδες σχετικά με την τρίτη σου χρονιά στην ομάδα »οικονομική εκμετάλλευση από τρίτους και αγωνιστική κατάπτωση»? Δε νομίζω. Πράγμα που σημαίνει ότι κάτι δεν έκανες καλά.
Κι εμείς σαν φίλαθλοι τι να κάνουμε? Φυσικά τυφλοί δεν είμαστε. Εγώ σαν Παναγιώτης, αν είχα την δυνατότητα να σου μιλήσω αυτήν την στιγμή θα σου έλεγα το εξής: »5 νίκες στα επόμενα 5 ματς. Όχι 4 νίκες και μία ισοπαλία. 5 νίκες! Και μετά βλέπουμε για το αν μένεις ή όχι στην ομάδα». Κάποιος πρέπει επιτέλους να του σφίξει το ζωνάρι, γιατί το να το σφίγγει από μόνος του φαίνεται να είναι καταστροφικό. Αναλώσιμοι είναι όλοι στην ομάδα. Ακόμα και ο Τζέραρντ. Οι φίλαθλοι όμως ποτέ. Άπαξ και ονειρευτείς, θα το κυνηγάς μέχρι τέλους…
Παναγιώτης Δήμος
Η δημοσίευση γίνεται μετά από σχετική άδεια του συντάκτη και της ιστοσελίδας που αναρτήθηκε
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com