Είσαι εδώ
Home > ΓΩΝΙΑ ΜΕΛΩΝ > Αρθρογραφία μελών > Δική σου επιλογή ήταν Μπρένταν!

Δική σου επιλογή ήταν Μπρένταν!

Όσοι με ξέρουν προσωπικά και όσοι έχουν διαβάσει άρθρα μου που έγραψα το καλοκαίρι, θα παρατήρησαν μια ανεξήγητη στήριξη και συμπάθεια στον Fabio Borini. Αυτό που εγώ δεν μπορώ να καταλάβω από τους περισσότερους φίλους της Λίβερπουλ είναι η ανεξήγητη απέχθεια στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Ειδικά αυτό το »Δεν Μπορίνι», εντάξει δεν λέω προσφέρει γέλιο, κι εγώ το έχω πει πολλές φορές, αλλά είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι το 99,9% των φιλάθλων της ομάδας (εγώ είμαι το 0,01%) έχει βγάλει τον Ιταλό »άμπαλο», ότι αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται και άλλα συναφή.

Η ερώτησή μου είναι πως το συμπεράνατε? Από τα 12′ λεπτά που έπαιξε ως αλλαγή στο ματς με την Λουντογκόρετς ή από τα άλλα 20′ που έπαιξε στο μας με την Γουεστ Χαμ που το σκορ ήταν ήδη 2-1. Είναι νομίζω αφύσικο να ζητάς από έναν παίχτη όπως ο Borini και με όλα αυτά που »τράβηξε» το καλοκαίρι, και θα εξηγήσω παρακάτω ποια είναι αυτά, να μπει μέσα και να σου γυρίσει το ματς.

Πάμε τώρα στο περασμένο καλοκαίρι. Ο Borini επέστρεψε από το δανεισμό του στην Sunderland όπου αναδείχθηκε ο καλύτερος νέος παίχτης της ομάδας την περσινή σεζόν, αφού σε 24 συμμετοχές είχε 6 γκολ, ενώ στο κύπελλο με δικά του γκολ άφησε εκτός συνέχειας την Τσέλσι. Ο Μπρένταν Ρότζερς από αρχές του καλοκαιριού δεν τον υπολόγιζε και πίεζε την διοίκηση να τον πουλήσει στην Sunderland, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ έδινε τα λεφτά που έδωσε η Λίβερπουλ για να αποκτήσει τον Μπαλοτέλι, δηλαδή 16 εκ. λίρες.


Τουλάχιστον ρε Μπρένταν άμα δεν τον θες πείσε τον με κάποιο τρόπο να σηκωθεί και να φύγει. Πέρσι τον έδωσες δανεικό για να δώσεις τη θέση του στον πάγκο τον Iago Aspas! Κι εκεί είναι που τραβάω τα μαλλιά μου! Την πρώτη του χρονιά ο Fabio την πέρασε ως τραυματίας και την δεύτερη τον έστειλες στην Sunderland. Την τρίτη θες να ξεφορτωθείς τον παίχτη που εσύ αγόρασες, τον παίχτη που εσύ έβγαλες από τις μικρές ομάδες της Τσέλσι, τον παίχτη που έφερες από την Τσέλσι στην Σουόνσι όταν ήσουν προπονητής εκεί στην Τσάμπιονσιπ. Για ποιο λόγο δεν δίνεις ευκαιρία στον Μπορίνι λοιπόν?

Μου έκανες το χατίρι και τον ξεκίνησες βασικό στο ματς της περασμένης Τετάρτης με την Σουόνσι και με δικαίωσε. Ναι, δικαιώθηκα. Και μην τολμήσει κανείς από εσάς να πει το αντίθετο. Ο Borini έπαιξε ως δεξί εξτρέμ και έπαιξε μια χαρά. Σίγουρα είχε καλύτερη απόδοση από πολλά παιχνίδια του Lallana φέτος. Και ξαναλέω. Μην τολμήσει να πει κανείς το αντίθετο. Στο πρώτο ημίχρονο είχε 2 τελικές, ήταν και οι 2 στο τέρμα και ειδικά η δεύτερη του, ήταν ακριβώς ο λόγος που επιμένω να παίζει ο Borini. Πίεσε έξω από την περιοχή, κέρδισε την μπάλα και σούταρε με δύναμη στο τέρμα.

Ο Ιταλός είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής της ομάδας που τον διακατέχει αυτό το ποδοσφαιρικό θράσος που λείπει φέτος από την επιθετική γραμμή της ομάδας. Τρέχει, πιέζει, πασάρει και κυνηγάει κάθε χαμένη μπαλιά. Αυτό που ΔΕΝ κάνει ο Μπαλοτέλι! Σε καμία περίπτωση δεν λέω πως ο Borini είναι αυτός που θα πετύχει 26 γκολ και θα στείλει την Λίβερπουλ στην κορυφή της Ευρώπης. Απλά λέω να τον δούμε για μερικούς αγώνες. Τον διαολοστέλνουμε ακόμα και σε παιχνίδια που είναι εκτός αποστολής. Είναι εξωφρενικός αυτός ο »ρατσισμός».

Και φυσικά με την επιλογή τού να μην παίζει ο Borini, εκτίθεται ο ίδιος ο Ρότζερς. Πετάς στα σκουπίδια 11 εκ. λίρες που ξόδεψες πριν από 3 χρόνια. Από την στιγμή που ο ίδιος ο παίχτης σου λέει ότι θέλω να μείνω και να παλέψω για την θέση, δώσε του την ευκαιρία και μπορεί να σου βγει. Άλλωστε δεν έφερες και τον Καρλ Χάινς Ρουμενίνγκε για να αντικαταστήσει τον Σουάρεζ. Έφερες τον »κουτσό» Μπαλοτέλι και ο Στάριτζ είναι δύο μήνες τραυματίας. Δικαιώθηκα που είχα γράψει το καλοκαίρι ότι θα μείνει. Μένει να δικαιωθώ και σε ότι αφορά την αγωνιστική του απόδοση.

Υ.Γ.1 Ναι προτιμώ Μπορίνι από Μπαλοτέλι.
Υ.Γ.2 Ξέχασα να γράψω πως ήταν και ο άνθρωπος που έβγαλε την ασσίστ στο γκολ του Μπαλοτέλι.
Υ.Γ.3 Έχω καλό προαίσθημα για το Capital One Cup φέτος.

Παναγιώτης Δήμος

Η δημοσίευση γίνεται μετά από σχετική άδεια του συντάκτη και της ιστοσελίδας που αναρτήθηκε.

Μοιραστείτε το!

One thought on “Δική σου επιλογή ήταν Μπρένταν!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com