Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sturridge: «Συνεχίζω την δουλειά»

Sturridge: «Συνεχίζω την δουλειά»

Η σημαντική απώλεια του Daniel Sturridge λόγω τραυματισμού στην Liverpool έχει στοιχίσει στο επιθετικό κομμάτι, αφού η επιλογή του Mario Balotelli δεν έχει βγει σε καλό μέχρι στιγμής για τους «κόκκινους».

Οι υποχρεώσεις του 25χρονου με την Εθνική Αγγλίας ήταν μοιραίες, αφού από τον Σεπτέμβριο βρίσκεται στο ιατρικό ανακοινωθέν λόγω μυϊκού τραυματισμού και περιμένουν πως και πως στο Anfield για την επιστροφή του.

Μάλιστα, ο Daniel Sturridge προχώρησε σε δηλώσεις στο talksport, όπου έκανε ειδική αναφορά για την ευχέρεια που έχει στους μυϊκούς τραυματισμούς, κάτι που είναι στα μείον του ως ποδοσφαιριστής.

Επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι ενδεχομένως είναι και κληρονομικό, αφού και οι θείοι του (που υπήρξαν ποδοσφαιριστές) ήταν επιρρεπείς στους συνεχείς  τραυματισμούς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άγγλος επιθετικός της Liverpool: «Παίζω το παιχνίδι μου όσο καλύτερα μπορώ και πάντα προσέχω για τους μυϊκούς τραυματισμούς. Είμαι ευάλωτος σε αυτούς τους τραυματισμούς, ωστόσο συνεχίζω να δουλεύω και όλα τα πάνε από μόνα τους καλά».

Πηγή: www.englishfootball.gr

Συντάκτης: Σταύρος Πραβής

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com