Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ικανοποιημένος ο Rodgers

Ικανοποιημένος ο Rodgers

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Brendan Rodgers στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά τον αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Hull. Ο τεχνικός της Liverpool διαπίστωσε βελτίωση και καλή αντίδραση των παικτών του παρά το γεγονός ότι οι Reds δεν κατάφεραν να κερδίσουν την Hull στο Anfield.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Rodgers:

«Θεωρώ ότι οι παίκτες μου ήταν αρκετά καλοί και αντέδρασαν καλά μετά την ήττα από τη Real μεσοβδόμαδα για το Champions League. Στο πρώτο ημίχρονο ίσως ήμασταν αρκετά αργοί στο κομμάτι της ανάπτυξης, όμως στην επανάληψη ήμασταν εκπληκτικοί. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, είχαμε ενέργεια και είμαι απογοητευμένος που δεν καταφέραμε να πάρουμε τους βαθμούς. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και πραγματικά είμαστε πικραμένοι που δεν πήραμε τη νίκη. Όπως και να ‘χει, είμαι χαρούμενος για την αντίδρασή μας μετά το ματς με τη Real.»

Ο προπονητής της Liverpool μάλλον δεν είδε ότι η ομάδα του έχει περισσότερες απώλειες παρά νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ στο Champions League είναι με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει πάντως να αναφέρουμε ότι είναι φανερό πως όταν υπάρχει δεύτερος επιθετικός αλλάζει όλο το παιχνίδι της Liverpool. Αυτο αφήνει μια αισιοδοξία ώστε όταν επανέλθει ο Sturridge να αλλάξει την εικόνα της ομάδας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com