Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πέταξε ξανά βαθμούς

Πέταξε ξανά βαθμούς

Δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες στο Anfield και μπροστά στο κοινό της η Liverpool, που έμεινε στο 0-0 κόντρα στην πολύ καλή αμυντικά Hull και άφησε έτσι δύο βαθμούς από την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ένα ημίχρονο χαράμισε η ομάδα του Brendan Rodgers, όπου δεν απείλησε σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα και όταν στην επανάληψη έπρεπε να ψάξει το γκολ για να μπει μπροστά στο σκορ, η καλοστημένη άμυνα της Hull δεν το επέτρεψε.

Έτσι, η Liverpool άφησε ξανά βαθμούς στο γήπεδό της και χάνει σημαντική (αν και είναι πολύ νωρίς) διαφορά από την κορυφή.

Α’ ημίχρονο

Επηρεασμένη από την μεσοβδόμαδη εντός έδρας ήττα για το Champions League από την Real Madrid παρουσιάστηκε στο πρώτο ημίχρονο η Liverpool απέναντι στην καλοστημένη ομάδα του Steve Bruce.

Οι παίκτες του Brendan Rodgers δεν κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα της Hull, όπου με βαθιές μπαλιές και σέντρες είχαν ως στόχο τον μοναδικό προωθημένο Mario Balotelli.

Ο Ιταλός για ακόμη ένα 45λεπτο δεν έδειξε τα προσόντα του και δεν βοήθησε σε καμία στιγμή την ομάδα του.

Από την άλλη, η Hull έχοντας καλό στήσιμο στον αγωνιστικό χώρο του Anfield προσπάθησε με αντεπιθέσεις να φανεί απειλιτική κόντρα στην… «αδύναμη» άμυνα της Liverpool.

Χωρίς κάποια ουσιαστική ευκαιρία ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0.

Β’ ημίχρονο

Σαφώς αλλαγμένη στο δεύτερο μέρος η Liverpool, άκρως πιο επιθετική από το πρώτο ημίχρονο προσπάθησε με σωστή κατοχή της μπάλας να ανοίξει τους απαραίτητους διαδρόμους και να ξεκλειδώσει την άμυνα της Hull.

Με κύριο άξονα τις πτέρυγες, η ομάδα του Brendan Rodgers θέλησε να απειλήσει βρίσκοντας τον Mario Balotelli στην περιοχή. Η πολύ καλή αμυντική διάταξη των φιλοξενούμενων, που από το πρώτο ημίχρονο έμοιαζε αξεπέραστη συνεχίστηκε και στην επανάληψη.

Έτσι, ο Βορειοιρλανδός τεχνικός έριξε στην μάχη και δεύτερο επιθετικό, τον Rickie Lambert και με τον Ιταλό επιθετικό στο πλάι του να έβρισκαν τον τρόπο προς τα δίχτυα.

Η Hull από την πλευρά της σε κανένα σημείου του αγώνα δεν φάνηκε απειλητική αφού δεν κατάφερε να περάσει με αξιώσεις τον χώρο του κέντρου, με τους «κόκκινους» να έχουν συντριπτική κατοχή της μπάλας (81% – 19%).

Παρότι πίεσαν οι παίκτες του Brendan Rodgers μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο τον Jakupovic, δεν έφτασαν στον πολυπόθητο γκολ και έτσι άφησαν δύο βαθμούς στο από την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Liverpool

Mignolet – Manquillo, Skrtel, Lovren, Moreno – Gerrard, Allen(61′ Lambert), Can(73′ Henderson), – Sterling, Lallana(61′ Coutinho), Balotelli

Hull City

Jakupovic, Bruce, Davies, Chester, Elmohamady, Huddlestone, Diame(86′ Meyler), Livermore, Brady, Ben Arfa(71′ Ramirez), Hernandez(71′ Aluko)

Πηγή: www.englishfootball.gr

Συντάκτης: Σταύρος Πραβής

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com