Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δεν μπορούσα να αφήσω την Liverpool»

«Δεν μπορούσα να αφήσω την Liverpool»

Εφ’ όλης της ύλης μίλησε ο αρχηγός της Liverpool, Steven Gerrard στην συνέντευξη Τύπου πριν από το αποψινό παιχνίδι με την Real Madrid για την 3ηαγωνιστική των ομίλων του Champions League. Αρχικά, ο 34χρονος μέσος ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον της «Βασίλισσας» στο παρελθόν για την απόκτησή του, απαντώντας χαρακτηριστικά: «Αρνήθηκα να πάω στην Real λόγω της αγάπης που έχω για τηνLiverpool. Ίσως στο μέλλον μετανιώσω που δεν πήγα στην Real εκείνο το καλοκαίρι. Θα μετάνιωνα σίγουρα όμως το γεγονός ότι θα έφευγα από την ομάδα που αγαπάω».

Στη συνέχεια ο αρχηγός της Liverpool τοποθετήθηκε σχετικά με το αποψινό παιχνίδι στο Anfield: «Είναι ένα ματς που έχουμε έξτρα κίνητρο. Είμαστε το αουτσάιντερ, όμως θέλουμε να κάνουμε την έκπληξη και να δείξουμε στον κόσμο ότι είμαι μια αξιόλογη ομάδα στο φετινό ChampionsLeague».

Τέλος, ο Gerrard μίλησε και για τον Cristiano Ronaldo, τον οποίο θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά έπειτα από το 2009: «O Cristiano έχει αλλάξει επίπεδο από τότε που πήγε στην Real. Πιθανότατα είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή, αλλά θα είναι λάθος από μέρους μας αν επικεντρωθούμε μόνο σ’ αυτόν».

Πηγή: www.englishfootball.gr

Συντάκτης: Αντώνης Ψαριανός

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com