Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ας είναι καλά οι Dunne και Caulker!

Ας είναι καλά οι Dunne και Caulker!

Νίκη με σύμμαχο την… αντίπαλη άμυνα για τη Liverpool! Με δύο αυτόγκολ, ένα από τον Dunne (67′) και ένα από τον Caulker (90’+5′), οι “κόκκινοι” κέρδισαν 2-3 την QPR στο Loftus Road για την 8η αγωνιστική της Premier League και… σκαρφάλωσαν στην 5η θέση της βαθμολογίας. Coutinho ο σκόρερ του… κανονικού γκολ της Liverpool (90′), Vargas ο σκόρερ αμφότερων των τερμάτων της QPR, που παρότι πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση έμεινε με άδεια χέρια και παρέμεινε στη τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Α’ ημίχρονο:

H QPR έδειξε από νωρίς τις… ορέξεις της. Οι “χουπς” είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 9′, με σουτ του Austin από τη μεγάλη περιοχή, που όμως απέκρουσε ο Mignolet, ενώ είχαν ακόμα μεγαλύτερη στο 28′, με σουτ του Fer από τη μεγάλη περιοχή, που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια πέρασε άουτ. Λίγο λεπτά αργότερα, στο 34′, η QPR είχε τεράστια, διπλή ευκαιρία, αρχικά με κεφαλιά του Fer, που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια με σουτ του Austin από κοντινή απόσταση, που έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Johnson. H Liverpool, από την άλλη, είχε ευκαιρία στο 44′, με σουτ του Gerrard από τη μεγάλη περιοχή, που όμως κατέληξε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

Β’ ημίχρονο:

Στην επανάληψη, η QPR συνέχισε να πιέζει και είχε ευκαιρία στο 48′, με σουτ του Sandro από τη μεγάλη περιοχή, που απέκρουσε ο Mignolet. Η Liverpool είχε πολύ μεγάλη, διπλή ευκαιρία στο 62′, αρχικά με σουτ του Lallana, που απέκρουσε ο McCarthy και στη συνεχεία με σουτ του Balotelli προ κενής εστίας, που όμως έφυγε ψηλά. Τελικά, οι “κόκκινοι” πήραν προβάδισμα στο 67′, με αυτογκόλ του Dunne, που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από χαμηλή σέντρα του Johnson, πετυχαίνοντας έτσι το 10ο (!) αυτογκόλ της καριέρας του. Η QPR είχε μεγάλη ευκαιρία στο 85′, με κεφαλιά του Traore από κοντινή απόσταση, που απέκρουσε ο Mignolet και κατάφερε να ισοφαρίσει δύο λεπτά αργότερα, στο 87′, με… εναέριο σουτ του Vargas από τη μικρή περιοχή. Η Liverpool πήρε ξανά προβάδισμα στο 90′, με ωραίο σουτ του Coutinho από τη μεγάλη περιοχή, αλλά η QPR απάντησε άμεσα και έφερε το ματς στα ίσα στο 90’+1′, με κεφαλιά του Vargas μετά από κόρνερ του Fer. Το τελικό 2-3 διαμορφώθηκε στο 90’+5′, με ένα ακόμη αυτογκόλ, αυτή τη φορά από τον Caulker και μετά από… ασίστ του Sterling.

Συνθέσεις

QPR (Redknapp)McCarthy, Isla, Onuoha (45′ Phillips), Dunne, Caulker, Suk-Young, Sandro (60′ Traore), Fer, Henry, Austin, Zamora (79′ Vargas)

Liverpool (Rodgers): Mignolet, Johnson, Lovren, Skrtel, Enrique, Gerrard, Can (66′ Allen), Henderson, Lallana (66′ Coutinho), Sterling (90’+6′ Toure), Balotelli

Πηγή: www.englishfootball.gr

Συντάκτης: Κωνσταντίνος Μαυρόγιαννης

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com