Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Q.P.R.-Liverpool live με την Λέσχη Φίλων LFC

Q.P.R.-Liverpool live με την Λέσχη Φίλων LFC

«Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool ενημερώνει τα μέλη της & όλους τους φίλους της ομάδας ότι, την Κυριακή 19 Οκτωβρίου, η Liverpool αντιμετωπίζει την Q.P.R. στο Loftus Road για τη Premier League. Στις κερκίδες του Loftus Road θα βρεθούν και 2 μέλη μας.

To match θα ξεκινήσει στις 3:30 το μεσημέρι & θα το παρακολουθήσουμε κατ’ εξαίρεση στο Café Sonata (πλησίον ΜΕΤΡΟ ΣΕΠΟΛΙΑ) live από δορυφορικό κανάλι.
Υπενθυμίζεται ότι, η Λέσχη μας (Μάχης Πόγκραδετς 6, Σεπόλια 10443, πλησίον ΜΕΤΡΟ ΣΕΠΟΛΙΑ) είναι ανοικτά κάθε Τετάρτη από 6 ως 8:30 το βράδυ.

Τέλος ειδήσεις σχετικά με τη Liverpool & με τη Λέσχη μας μπορούν να λαμβάνουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται μέσω των τηλεφώνων μας 210-5141140  & 6984-004350 (what’s up) ή μέσω του site μας www.liverpool.gr ή και μέσω της εκπομπής Anfield.gr (κάθε Τετάρτη 7-9 απόγευμα) στο radio Mundosports (www.mundosports.eu).
Επίσης την Λέσχη μας συναντάτε στο facebook OFFICIAL GR LIVERPOOL SUPPORTERS CLUB και στο twitter Liverpool GR Fans.

Επίσης ειδήσεις σχετικά με όλο το αγγλικό ποδόσφαιρο, μπορούν να λαμβάνουν μέσω του site www.englishfootball.gr & μέσω της εκπομπής “Tickets Please” (κάθε Σάββατο & Κυριακή 12-2 μεσημέρι) στο www.mundosports.eu.»

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com