Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Balotelli: Έχω κάνει λάθη

Balotelli: Έχω κάνει λάθη

Για όλα μίλησε ο Mario Balotelli σε συνέντευξη που παραχώρησε σε περιοδικό. Ο Ιταλός επιθετικός της Liverpool αναφέρθηκε στο παρελθόν του ενώ έδειξε έναν διαφορετικό εαυτό σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Balotelli:

«Έχω κάνει λάθη στο παρελθόν, όπως όλοι έκαναν όταν ήταν νέοι. Και το περιστατικό με το πυροτέχνημα συνέβη, αλλά δεν ήμουν εγώ αυτός που το άφησε. Ξέρω ότι η Αγγλία είναι έτσι, επομένως είναι εντάξει. Είναι κρίμα σίγουρα, αλλά το έχω συνηθίσει. Οι εφημερίδες πάντα προσπαθούν να δώσουν μια εικόνα του Mario ότι είναι κακός, γράφοντας πράγματα που δεν είναι αλήθεια. Εκτός γηπέδου, πραγματικά δεν έχω κανένα πρόβλημα, επειδή είμαι πάντα στο σπίτι. Όταν οι άνθρωποι μιλούν άσχημα για μένα, αυτό είναι μόνο και μόνο επειδή ακούν τα ΜΜΕ και διαβάζουν ότι λένε οι εφημερίδες. Ίσως χάσουν λίγο το ενδιαφέρον τους για το ποδόσφαιρο που παίζω, έτσι ώστε ο καθένας να νομίζει ότι είμαι διάσημος για το τι συμβαίνει έξω από το γήπεδο.

«Κάποιος μου είπε πρόσφατα ότι είχα αναφέρει πως αν κάνω σεξ, τρεις ή τέσσερις ώρες πριν από ένα παιχνίδι, αυτό λειτουργεί για μένα στο γήπεδο. Πίστεψέ με, αν κάνω σεξ τέσσερις ώρες πριν από ένα παιχνίδι, δεν θα είμαι σε θέση να παίξω. Δεν νομίζω να μπορούσε κανείς. Αυτό με κάνει να γελάω. Είμαι επικεντρωμένος μόνο στο ποδόσφαιρο. Ζω στην ύπαιθρο, είμαι χαλαρός και απλά ελπίζω ότι η στιγμή που θα σκοράρω έρχεται σύντομα. Τότε ίσως θα επικεντρωθούν περισσότερο στο ποδόσφαιρο και όχι σε όλες τις άλλες μαλ…κιες.»

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com