Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επέτειος για Gerrard

Επέτειος για Gerrard

11 χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα που ο Steven Gerrard φόρεσε για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο της αγαπημένης του Liverpool.

Ο Gerard Houllier έχρισε αρχηγό τον Gerrard στην αναμέτρηση για το UEFA Cup με την Olimpija Ljubljana στις 15 Οκτωβρίου το 2003.

Ο γεννηθείς στο Merseyside μέσος, πήρε το περιβραχιόνιο από τον Sami Hyypia και οδήγησε τους «κόκκινους» στη νίκη με 3-0 στο Anfiled.

Ο Gerrard παραδέχθηκε εκείνη την εποχή πως ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, να γίνει δηλαδή αρχηγός του συλλόγου που εντάχθηκε στα 9 του χρόνια.

«Ήμουν αρχηγός της σχολικής ομάδας και συνήθιζα να πηγαίνω στο Anfiled να παρακολουθώ την ομάδα», είπε ο Gerrard το 2003 και συνέχισε:

«Συνήθιζα να βλέπω τον Barnes με το περιβραχιόνιο του αρχηγού και ονειρευόμουν πως μια μέρα θα ήμουν εγώ ο αρχηγός της ομάδας που αγαπώ.»

Ο πρώην αρχηγός της Αγγλίας, ο οποίος έχει πάνω από 450 εμφανίσεις με τους «κόκκινους» από το ντεμπούτο το 1998, αισθάνεται πάντα όμορφα την ίδια μέρα.
Ο ίδιος πόσταρε στο Instagram: «11 χρόνια πριν έγινα αρχηγός της ομάδας που υποστηρίζω από παιδί, μια από τις πιο περήφανες μέρες της καριέρας μου. Είναι μεγάλη τιμή να ηγείσαι αυτού του σπουδαίου συλλόγου.»

Πηγή: www.englishfootball.gr

Συντάκτης: Στάθης Συριόπουλος

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com