Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Δάσκαλος ο Gerrard»

Henderson: «Δάσκαλος ο Gerrard»

Ο Jordan Henderson μίλησε για τα νέα καθήκοντα που θα έχει στη Liverpool, όντας ο δεύτερος αρχηγός, αλλά και για τη σχέση του με τον Steven Gerrard.

Ο διεθνής Άγγλος μέσος θα είναι τη φετινή χρονιά ο υπαρχηγός της Liverpool, πίσω από την Gerrard, τον οποίο και θεωρεί το  καλύτερο παράδειγμα για αυτόν.

Μεταξύ άλλων, είπε ότι έχει μάθει πολλά από αυτόν, και σκοπεύει να μάθει ακόμα περισσότερα, τώρα που έχει αυτό το ρόλο στους ‘Reds’.

Φυσικά έπλεξε και το εγκώμιο του Brendan Rodgers, ο οποίος τον πιστεύει πάρα πολύ και ο ίδιος τον θεωρεί έναν από τους καλύτερους προπονητές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγλου: «Σημαίνει πάρα πολλά για μένα. Είναι μία μεγάλη στιγμή να έχω αυτή την αρμοδιότητα από τον προπονητή. Δεν μου είπε να αλλάξω κάτι, παρά μόνο να συνεχίσω να κάνω ότι έκανα μέχρι τώρα. Νιώθει ότι τα πάω καλά και οδηγώ την ομάδα σωστά σε κάποιες στιγμές. Ελπίζω να συνεχίσω να το κάνω αυτό και να μην αλλάξει τίποτα. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να υποστηρίζω τον Steve σε ότι μπορώ, γιατί είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Liverpool και της Αγγλίας. Όπως έχω ξαναπεί, θα προσπαθήσω να μάθω από αυτόν, και να πάρω το καλύτερο δυνατό. Δεν υπάρχει καλύτερος άνθρωπος σε αυτόν τον τομέα από αυτόν».

Πηγή: www.englishfootball.gr

Συντάκτης: Μάριος Μπούλης

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com