Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πιστεύει στον Balotelli ο Gerrard!

Πιστεύει στον Balotelli ο Gerrard!

Πολλοί ήταν αυτοί που άρχισαν να κρίνουν τον Mario Balotelli για το «κακό» ντεμπούτο που έκανε κόντρα στην Tottenham, καθώς ο Ιταλός στράικερ έχασε κάποιες ευκαιρίες και ουσιαστικά δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του σε καμία περίπτωση. Ο Steven Gerrard όμως έχει άλλη άποψη, αφού τονίζει ότι ο Super Mario χρειάζεται – όπως είναι λογικό – χρόνο για να μπορέσει να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα.

Εξάλλου δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη από την μέρα της μετεγγραφής του, να είναι σούπερ στο πρώτο του παιχνίδι. Αυτό ο Gerrard το ξέρει, γι’ αυτό και υποστήριξε ότι θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για να μπορέσουμε να δούμε το πραγματικό ταλέντο του 24χρονου Ιταλού.

Οι δηλώσεις του αρχηγού της Liverpool ήταν οι εξής:«Με όλο το σεβασμό προς την Manchester City και την Milan, ο Mario θα έχει διαφορετική αντιμετώπιση και υποστήριξη εδώ. Εδώ θα έχει τους καλύτερους οπαδούς από πίσω που κατά παράδοση υποστηρίζουν τους επιθετικούς μας. Του είπα ότι οι οπαδοί θα είναι πάντα εκεί για εκείνον. Αν δουλέψει σωστά και όπως πρέπει, τότε οι οπαδοί θα τον στηρίξουν και θα το δει αυτό.»

«Τέτοια αντιμετώπιση δεν βρίσκεις πουθενά. Είναι μεγαλόσωμος και δυνατός. Τα πήγε καλά στο πρώτο παιχνίδι γιατί απασχολούσε τους αντιπάλους. Αυτό άνοιξε χώρους. Είναι φανταστικός παίκτης και παίκτης ομάδας. Χρειάζεται χρόνο ακόμα όμως και αυτό φάνηκε. Με τον καιρό θα γίνει ο κατάλληλος παίκτης για μας.» συμπλήρωσε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com