Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η ήττα από την Manchester City προσγείωσε απότομα την Liverpool και της προκάλεσε την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα. Το www.liverpool.gr παρουσιάζει την ατομική κριτική των παικτών του Brendan Rodgers.

Mignolet: Ήταν γενικά σταθερός, είχε κακή τοποθέτηση στο τρίτο γκολ ωστόσο, περισσότερο εκτέθηκε από την άμυνα του παρά από δικά του λάθη.

Moreno: Μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και είχε γενικά καλή παρουσία, αλλά η αργοπορία του να διώξει την μπάλα προκάλεσε το πρώτο γκολ που άλλαξε την ιστορία του αγώνα.

Johnson: Μέτριος, πολλές λάθος επιλογές επιθετικά, σχετικά σταθερός αμυντικά. Δεν έχει όμως καμία σχέση με τον παίκτη που ήρθε στην ομάδα πριν μερικά χρόνια.

Skrtel: Σταθερός και μαχητικός. Πήρε και έχασε μονομαχίες, αλλά δεν κατάφερε να σώσει την κακή κατάσταση της άμυνας.

Lovren: Μαύρη τρύπα στην άμυνα της Liverpool. Δεν δείχνει ικανός να αγωνιστεί σε αυτό το επίπεδο. Λάθος τοποθετήσεις και πολύ αργές αντιδράσεις η γενική του παρουσία.

Gerrard: Αγωνίστηκε στον ίδιο ρόλο με την περασμένη πολύ καλή σεζόν, μπροστά δηλαδή από την άμυνα. Ήταν γενικά θετικός. Βοήθησε πολύ στο μαρκάρισμα και κάλυψε πολλούς χώρους.

Allen. Μαχητικός με πολλά τρεξίματα. Στάθηκε αξιοπρεπώς χωρίς όμως να μπορέσει να υπερισχύσει στην μάχη με τους μέσους της City.

Henderson. Μπήκε λίγο κρύος στον αγώνα, αλλά στην συνέχεια ανέβασε την απόδοση του. Δεν ήταν σε μεγάλη βραδιά ούτε όμως και αρνητικός.

Sturridge: Είναι άλλος παίκτης όταν έχει στήριγμα και όταν δεν έχει. Άφαντος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ανέβασε την απόδοση του και πιστώνεται και μία ασίστ από την ώρα που μπήκε ο Lambert.

Sterling: Ο γνωστός δαίμονας. Ταλαιπώρησε την άμυνα της City, δεν ήταν όμως ουσιαστικός και υστέρησε στην τελική προσπάθεια.

Coutinho: Το ξεκίνημα της Premier δεν είναι ιδανικό για τον μικρό μάγο της Liverpool ο οποίος έκανε και δεύτερη πολύ κακή εμφάνιση σε ισάριθμους αγώνες. Αντικαταστάθηκε δίκαια από τον προπονητή του.

Can: Δεν μπόρεσε να διακριθεί σε όση ώρα αγωνίστηκε.

Markovic: Μπήκε και έδωσε ζωντάνια στην ομάδα, αλλά λίγα λεπτά μετά η ομάδα του δέχτηκε το τρίτο γκολ και ουσιαστικά τελείωσε ο αγώνας.

Lambert: Μαχητικός και φιλότιμος. Άνοιξε λογαριασμό με το γκολ που πέτυχε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com