Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Πρωτάθλημα και χωρίς τον Suarez»

Gerrard: «Πρωτάθλημα και χωρίς τον Suarez»

Ο Luis Suarez αποφάσισε να φύγει από την Liverpool για το παιδικό του όνειρο, την Barcelona, με τους Reds να εισπράττουν το ποσό των £75.000.000. O Brendan Rodgers δύσκολα θα βρει αντικαταστάτη για τον Ουρουγουανό επιθετικό, κάτι που παραδέχτηκε σε δηλώσεις του και ο Steven Gerrard, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι Reds δεν στοχεύουν τον τίτλο της Premier League τη φετινή σεζόν.

Ο αρχηγός της Liverpool παρέμεινε αισιόδοξος για τη νέα χρονιά, δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή του, αλλά και στους συμπαίκτες του:«Καταλαβαίνω απόλυτα πως σκέφτεται ο κόσμος. Όταν φεύγει ένας τόσο σημαντικός παίκτης περιμένουν από την ομάδα να πάρει κάποιον παίκτη ίδιας αναλογίας, ειδάλλως πιστεύουν ότι οι στόχοι θα είναι χαμηλότεροι».

«Είμαι ο Νο1 φαν του Suarez και πιστεύω επίσης πως όταν ένας παίκτης αυτού του διαστήματος αποχωρεί δύσκολα μπορεί να βρεθεί αντικαταστάτης. Αλλά ακριβώς το ίδιο συνέβη και το 2011 με τον Fernando Torres και τηνChelsea. Η Liverpool είναι μεγαλύτερη από κάθε παίκτη και γι’ αυτό προχωρά στην επόμενη μέρα. Έχουμε πραγματοποιήσει σημαντικές μεταγραφές και με βάση την πορεία μας πέρσι, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για τη μάχη του φετινού τίτλου».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com