Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lovren: «Πάμε για μάχη τίτλου!»

Lovren: «Πάμε για μάχη τίτλου!»

Ο Dejan Lovren μετρά λίγες μέρες μόλις ως μέλος της Liverpool μετά την πολυσυζητημένη μεταγραφή του από τη Southampton, όμως ήδη φαίνεται πως ξέρει πολύ καλά πού βρίσκεται.

Χωρίς να κρύψει λόγια ή να ψάξει δικαιολογίες που έχουν σχέση με τον Suarez, ο Κροάτης αμυντικός δήλωσε στην εφημερίδα της πατρίδας του, Sportske Novosti, ότι είναι 100% σίγουρος για το ότι οι «Κόκκινοι» θα είναι ξανά μεταξύ των ομάδων που θα παλέψουν για το τρόπαιο της Premier League αλλά και θα πρωταγωνιστήσουν στην Ευρώπη.

Ο 25χρονος τόνισε πως γνωρίζει ότι ο Ουρουγουανός περσινός πρώτος σκόρερ της κατηγορίας ήταν ένα σπουδαίο προνόμιο για την ομάδα, όμως έδειξε σίγουρος ότι τα φετινά αποκτήματα της συν όσα ακόμη έρθουν, θα παρουσιάσουν επίσης ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο σύνολο.

Συγκεκριμένα όσα είπε πάνω στο θέμα:
«Ο Luis Suarez έφυγε, είναι αλήθεια. Είναι σπουδαίος επιθετικός και θα ήταν υπέροχο εάν έμενε.
Όμως η αποχώρηση του δεν σημαίνει τίποτα για την Liverpool. Ο κάθε παίχτης μπορεί να αντικατασταθεί. Η Liverpool έφερε πέντε ποιοτικούς παίχτες και πιστεύω ότι πολλοί ακόμη θα έρθουν.
Είμαι 100% σίγουρος ότι θα παλέψουμε για τον τίτλο της Premier League. Όμως όχι μόνο αυτό. Μπορούμε να κερδίσουμε και στην Ευρώπη επίσης».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com