Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rodgers: «Έχουμε σχέδιο»

Rodgers: «Έχουμε σχέδιο»

Ο Brendan Rodgers μίλησε για το μετεγγραφές της Liverpool το φετινό καλοκαίρι, λέγοντας ότι υπάρχει σχέδιο και δεν κινείται όπως πέρυσι η Tottenham.

Η Tottenham πέρυσι έκανε πολλές μετεγγραφές αμέσως μετά την πώληση του Gareth Bale στη Real. Οι μετεγγραφές όμως αυτές δεν τη βοήθησαν να ανέβει στη βαθμολογία ή έστω να κρατήσει τη θέση της.

Οι ‘Reds’ φέτος έχουν ήδη ξοδέψει 80 εκατομμύρια λίρες για έξι παίκτες, ενώ πούλησε τον Luis Suarez έναντι 75 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Rodgers μιλώντας ενόψει του αγώνα της Liverpool με την Manchester City για το Champions Cup, είπε ότι δεν υπάρχει κανένας συσχετισμός ανάμεσα στην ομάδα του και την περσινή Tottenham.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Μιλήσαμε πολύ με το τεχνικό επιτελείο πέρυσι, γνωρίζοντας ότι το φετινό καλοκαίρι χρειαζόμασταν να δώσουμε βάθος στον πάγκο. Ξεκάθαρα δεν ήμασταν δυνατοί πέρυσι από άποψη αριθμών και ποιότητας. Σχεδιάζαμε να φέρουμε παίκτες, ελπίζοντας ότι θα μπούμε στο ChampionsLeague, συνεπώς αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα να είμαστε ανταγωνιστικοί παντού. Οι νέοι παίκτες ξέρουν τους ρόλους του και ελπίζουμε να εξελιχθούν στο μέλλον».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com