Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τέλος η εθνική Αγγλίας για τον Gerrard!

Τέλος η εθνική Αγγλίας για τον Gerrard!

Την απόφασή του να αποσυρθεί από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Αγγλίας ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Steven Gerrard. O αρχηγός της Liverpool και των «Λιονταριών» πραγματοποίησε 114 συμμετοχές (38 ως αρχηγός) με το εθνόσημο στο στήθος, ενώ συμμετείχε σε τρία Euro και τρία Παγκόσμια Κύπελλα με πιο πρόσφατο αυτό στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Ο 33χρονος μέσος δήλωσε χαρακτηριστικά σχετικά με την απόσυρσή του από την εθνική: «Απόλαυσα το κάθε λεπτό που αγωνίστηκα για την Αγγλία. Σέβομαι απεριόριστα την Αγγλία και στεναχωριέμαι γνωρίζοντας ότι δεν μπορώ να προσφέρω ξανά μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

«Είμαι αισιόδοξος ότι θα μπορέσω κάποια στιγμή να συνεργαστώ με την εθνική από άλλο πόστο, καθώς διατηρώ πολύ καλές σχέσεις με την ομοσπονδία. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους μου, αλλά και τους φιλάθλους για την στήριξη όλα αυτά τα 14 χρόνια, όπως και τους προπονητές που συνεργάστηκα στο παρελθόν σε διεθνές επίπεδο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον Roy Hodgson, διότι πρώτος μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι αρχηγός της ομάδας με το που ανέλαβε. Αναμφίβολα το να σταματήσω από την εθνική είναι μια από τις δυσκολότερες αποφάσεις της ζωής μου, όμως είμαι χαρούμενος που εκπλήρωσα ένα παιδικό όνειρο».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com